Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

jw. Jestem hetero i szukam kumpeli hetero. Nigdy nie mialam takiej osoby,wiec ciekawa jestem czy to mozlwie. najlepiej gdbys byla z moich okolic,ale przyjazn internetowa tez wchodzi w gre :) fajnie by bylo tak se gadac na kazdy temat...nawet z kims z konca swiata.

Gość gość
Sram na fałszywe przyjaciółki. Nie mam nic na sumieniu i na mnie nie zarobisz na premię.

Gość gość
a skąd jesteś? Też szukam przyjaciółki, ale mam warunki :) Musi to być babka z jajami, nie bać się przekląć, pogadać o seksie czy wypić. :) Żadna poprawna politycznie mimoza, lubię realistki, najlepiej niewierzące.

Gość gość
wszystko się zgadza....przeklinam :) tylko ja nie piję:) jestem Dorosle dziecko ALkoholików:)

Gość gość
Mogę się przyłączyć ? Nie mieszkam w PL ale lubię poznawać ludz, pogadać głupio i poważnie jak zajdzie potrzeba. Czasami znajomość wypala a czasami nie.

Gość piwkująca
witam:)

Gość gość
chodzi mi o to zeby sie nie oceniac...nie wazne czy masz męza ,kochanka,5 te dziecko w drodze,pracujesz,czy nie...:) masz schize,doła,jakiej sluchasz muzyki.. kazdy tutaj na forum m ajakis " problem",wydaje mi sie ze kazdy jest samotny.Chodzi oto zeby jakoś znalezsc wspolny jezyk,pogadac na kazdy temat,moc sie poradzic...Brakuje mi takiej osoby. Jestem domatorką i nie naleze do osob przebojowych. Piszcie miasto :)

Gość piwkująca
zawiodlam się....