Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daleki wyjazd a pierdy ludzie pomocy :)

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie muszę jechać gdzieś z rodzinką, a ostatnio za dużo pierdzę, mam wzdęcia i ogólnie w kichach masakra. Co mam wypić by na parę godzin wszystko było uspokojone?

Gość gość
może ostropest,albo wegiel leczniczy ale tylko strzelam

Gość gość
Nie nie to musi być pewniak że tak powiem. :)

Gość gość
Skoro tak narzekasz to idź do lekarza bo to nienaturalne skoro aż tak Ci doskwiera...

Gość gość
pewniak to jest wtedy jak się nie żre dużo tłuszczy i słodyczy ,tak szybko nie da rady ,ostropest oczyszcza wątrobę,a wegiel usuwa wzdęcia i pochłania gazy,wiec zjedz dużo wegla,poczytaj ile na ulotce

Gość gość
A moze jednak sie skusze na ten wegiel, dzieki. To ze ktos ma problem z pierdami itp. nie znaczy ze nie poszedl juz do lekarza, po prostu trudno ustalic co jest przyczyna, a wyjazd juz jutro.

Gość gość
dieta bogata w błonnik, np. płatki owsiane (tylko nie z mlekiem) najlepsze na wrzątku, unikanie dużych ilości tłuszczu, jeżeli dzisiaj się zastosujesz to dziś wieczorem albo jutro rano masz szansę zrobić zdrową, porządną kupę, po której nic Cię nie będzie męczyć

Gość gość
Spytaj w aptece o lek ktory lagodzi wzdecia, taki bez recepty.(nie powiem Ci nazwy bo nie jestem w Polsce, wiem tylko ze jakies sa) No i ja bym sie nie najadala przed tym wyjazdem na Twoim miejscu. A powiem Ci, ze mnie np brzuch "wydyma" po zwyklym arbuzie :( tak wiec to wcale nie musi byc tluste jedzenie itp. Kiedys bylam w restauracji i zjadlam tylko zwykla salate, jakies pomieszane warzywka i tak mi brzuch wywalilo ze szok :/ .

Gość gość
Z powodu wzdec wyladowalam u lekarza a on po zbadaniu brzucha stwierdzil ze wsz ok i musze to miec na podlozu nerwowym (?????). Poszperalam w necie i na logike kupilam herbatki z miety, kopru wloskiego i melise. 3 szklanki dziennie miety + 3 szklanki kopru i sporadycznie melisa zdzialaly cuda! Kilka godz przed wyjazdem zapodaj sobie koper i miete: wypierdzisz sie, wyproznisz i poczujesz roznice. Tabletki z apteki na pierdy powodowaly ze czulam sie jakbym miala korek w dupie. Tydzien na miecie koprze zdzialaly cuda bo unormowaly moj problem z kiszkami :) Napisz po wyjezdzie jak wrazenia :)