Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowaatuuty

moje sny..

Polecane posty

Gość jagodowaatuuty

Witam was wszystkich, pisze by zapytać Czemu od jakiegoś czasu dzień w dzień śni mi się mój były chłopak , wcale tak dużo o nim nie myślę prawdę mówiąc a rozstalismy się przez jego matkę która mnie nie lubiła bo syn chciał się od niej wyprowadzic. W dzień który z nim zrywalam najpierw był ze mną a później matka mu nagadala zapłaciła jego byłej narzeczonej i przyjechala i zaczął ja przytulać itp. To wyszłam i zakonczylam zwiazek zaznaczam ze jestem w ciąży z kim innym a on chciał wychowywać ze mną to dziecko gdyż inny facet znęcał się nade mną i nie mogłam dłużej tego tak ciagnac , ciągle śniło mi się ze cos sobie zrobil i nie wiedział co ze sobą zrobić .. i z nocy na noc ciągle sen ma lepsze znaczenie ..dziś ze zaprosił mnie do siebie i chciał ze mną znowu być mówił ze kocha zrobił błąd a ja ciągle bałam się jego matki a przed jej powrotem ucieklismy do mnie i było w porządku .. jak mam te sny interpretować skoro ciągle śni się lepszy i coraz bliżej do zgody i coraz milej w snach a wcale się do siebie nie odzywamy i podejrzewam że nadal jest z tamta.. może być jakiś nie szczęśliwy ? Czy jak to rozumieć ? Doradzcie ..

Gość gość
co oznacza u ciebie "lepszy"