Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Nie jestem w stanie zakochac sie w brzydkiej nie dziewicy i dziewicy. Nie jestem

Polecane posty

Gość Michał121212

W stanie zakochac sie rowniez w ladnej nie dziewicy. Jestem w stanie zakochac sie tylko w ladnej dziewicy z przedzialu 7,8,9/10. Sory, ale kobieta ma spelniac moje standardy estetyczne i charakterologiczne. I tak musi byc: 1) ladna 7,8,9/10 2) musi byc dziewica 3) musi chciec zalozyc rodzine, miec conajmniej dwojke dzieci i chciec wziac slub 4) musi umiec gotowac 5) nie moze: palic, pic alkoholu i cpac To tyle. :)

Gość gość
spełniam wszystkie warunki, poza jednym... ćpię...

Gość gość
lecz sie na chuja mozgu ty pierdolony skurwielu moherowa pokrako. brzydkie i grube beda dawac ciapatym i rodzic im kolorowe potomstwo ktore zaleje europe i bedzie uczestniczyc w tzw swietej wojnie. wybrzydzasz kurwo w kobietach to potem sie nie dziw ze oddaja sie kolorowym i dzieje sie to co sie dzieje

Gość gość
Misiu Ciebie tylko chora na głowke osobka zechce!

Gość gość
Jak sie naprawde zakochasz z prawdziwej milosci a nie z cynicznego wyrachowania to bedziesz inaczej mowil :)

Gość gość
ty jesteś w ogóle poza konkurencją, nie ma żadnego znaczenia czy się zakochasz czy nie, bo i tak każda kobieta na ciebie sra. Pewnie już nie raz tego doświadczyłeś i jak się zakochasz to znowu doświadczysz.

Gość gość
Dziad 29 lat chce idealnej dziewicy, która dopiero z pieluch wyszła i zamiast korzystać z życia ma od razu zasuwać przy tobie i bachorach. Wypi/erdalaj.

Gość gość
Michał121212 dziś Aaaaa i musi byc z przedzialu wiekowego 16-21 lat. usmiech.gif x No to właśnie ja! Tylko ja ćpię!

Gość gość
Ja nie mam bachorów, a ciebie bym najwyżej stłukła długim kijem, żeby się nie zbliżac zanadto i nie pobrudzic od takiego zboczonego i zaHIVionego goowna jak ty.

Gość gość
Wyszedł syfiarz na forum publiczne i stawia wrunki kobietom, które mają na niego wysrane. Nie zauważasz swojej śmieszności?

Gość gość
A kto by chciał za ciebie wyjść i jeszcze ci gotować? Zejdź na ziemię imbecylu.

Gość Cloud_Dancing
Zadna nie spelni podstawowego warunku...nie bedzie Cie kochac. (Pomijam kwestie ,ze mloda dziewczyna w przedziale 16-21 chce sie uczyc,rozwijac,bawic bo to sa jej najlepsze lata a nie w takim mlodym wieku podejmowac decyzje o slubie i stac ubezwladnowolniona przez Ciebie kura do rodzenia dzieci.Moze cialo takiej dziewczyny jest do tego gotowe ale nie jej psychika i emocje.) Nie wiem ile wreszcie masz lat i czy te zdjecia z emo gejami wstawiasz Ty czy podszyw ale wiem jedno -gowno wiesz o milosci. Prawidziwa milosc nie mowi "ma byc 10/10 ,ma miec dlugie wlosy,umiec gotowac i szydelkowac...jesli Cie trafi taka prawdziwa,jedyna w zyciu MILOSC to nie bedzie liczylo sie NIC,nawet blonka. Ale Ty Jestes zbyt ograniczony i wyrachowany aby pokochac kogos tak po prostu..,szkoda mi Ciebie.

Gość gość
Takie agresywne, chamskie i psychopatyczne zero myśli, że kobiety chcą się za niego wydawać. On już stracił kontakt z rzeczywistością. Na zachętę powiesz tej dziewczynie, że kobiety należy gwałcić, torturowac i wycinać im łechtaczki?

Gość gość
No proszę jaką listę zakupów przedstawił mamlas pierdolony

Gość gość
Michał, ty nie potrafisz kochać, jesteś zbyt wyrachowaniy

Gość Michał121212
Potrafie kochac. A wy sobie hejtujcie, nawet nie wiecie jak bardzo gleboko w dupie mam wasze ujadanie. Jak was czytam to tylko sie smieje... :P chce czego chce i mam wyjebane na was debile. :D

Gość gość
A komu jest potrzebna miłość takiego poyeba? Zamknij się w psychiatryku zanim kogoś zabijesz albo się wysadzisz w miejscu publicznym jak twoje ukochane islamuchy, a nie mysl o małżeństwie, bo to nie dla psycholi.

Gość gość
Dziewczyny w tym przedziale wiekowym się uczą, a nie myślą o rodzeniu dziec***anu mężowi. Typowe, wziąć sobie młodą bez wykształcenia i uzależnić ją od siebie, by nie uciekła i była na jego łasce i niełasce.

Gość gość
Michał121212 dziś Potrafie kochac. A wy sobie hejtujcie, nawet nie wiecie jak bardzo gleboko w d***e mam wasze ujadanie. Jak was czytam to tylko sie smieje... jezyk.gif chce czego chce i mam wyj**ane na was debile. smiech.gif x żabko, nie masz wy/j****e...jakbyś miał, to by nie było tego komentarza..i to jeszcze z takim ładunkiem emocji... te przekleństwa i emocje własnie pokazują, jak bardzo cię to rusza.

Gość Edziaaaaaaaa
Michasiu drogi :) skoro masz wyjebane na naszą opinię, to czemu do huja pana zakładasz takie tematy? ;) Skoro ci sie nie podoba nasze zdanie to wypierrrtalaj z tego forum! Nikt za toba plakac nie będzie ;)

Gość Michal1212I2
Wyr***ajcie mnie wszyscy w dupsko i w******e na stos.

to są bardzo wygórowane wymagania. michaś, znowu żeś się rozmarzył. sam karakanie jesteś 0/10 z wyglądu. niski nieśmiały i brzydki.

Gość Michał1212l2
Tak naprawdę dzisiaj wróciłem od psychiatry, zszokowany, bo lekarz powiedział, że konieczna będzie przymusowa terapia w psychiatryku :( Myślicie, że będą tam jak jakieś czyste dziewice? :( Jutro mnie zabierają :( dziś czeka mnie ostatni seksik z moim byłym, już nie mogę się doczekać, żeby poczuć go w mojej ciasnej dup.ce :)

Gość kondor
Michał1212l2 dziś Nic się nie bój drogi będziemy razem w jednej celi więc masz zapewnione to samo co od twojego byłego mniam :P Problem jest taki że mam troszeczkę szeroką główkę i jest troszeczkę długi :D tak ci zdemoluje odb*t ze nie będziesz kontrolowal zwieraczy i nie będziesz wiedział kiedy sikasz a kiedy srasz

Gość gość
hahaha :D

Gość gość
Wiedzialam, ze ktos od dawna posuwa michasia!!!

Gość gość
Inaczej nie miałby tak w du.pie poprzewracane ;)

Gość kondor
Tak kondorek posuwa Michasia i jego były taka ma fajna ciasna szparke :P pychotka