Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA jesteś ?

Polecane posty

Gość gość

pytanko jest do ciebie

Gość gość
ok zadam pytanie spotykaja cie same zawody milosne, twoj byly teraz neptyk czy jestes w stanie jeszcze zaufac jakiemus facetowi i probowac stworzyc zwiazek ? Zaslugujesz na prawdziwa milosc :)

Gość gość
grubas dalej do niej świruje:D odpuść wreszcie! nie jest warta tych starań!

Gość gość
nie jestem grubasem grubas to patologia ciagle grozi samobojstwem powinien dzialac a nie mowic

Gość charakterna26
Mam teraz tyle rzeczy na glowie ze nie mam czasu mylsec o sobie a co dopiero o jakis tam zwiazkach

Gość gość
czyli zwiazek milosc nie sa dla ciebie najwazniejsze

Gość gość
bede trzymal kciuki za ciebie zeby ci sie ulozylo bo jak niewielu zaslugujesz na to trzymaj sie od prawikow z daleka

Gość gość
czyli jednak psychol neptyk zawiódł to było wiadome, ale jednak musiałaś sie sparzyć bo w ostrzeżenia nie wierzyłaś 🖐️

Gość gość
oszkaa dasz teraz szansę smakoszowi? on dla ciebie ruszył doope, dla ciebie sie ogaryna czemu wybieracie zawsze takich którzy i tak was zawiodą, a tych co by życie za was oddali macie gdzieś?

Gość gość
Wiadomo ze on zawiodl skoro usunela fb tylko sie psychol nia zabawil

Gość gość
Pan Bóg daje jej takie lekcje, lekcie pokory, lekcje nieszczęśliwej miłości by na przyszłość potrafiła dostrzeć tą jedyną, prawdziwą miłość. Nic nie jest pozostawione przypadkowi

Gość gość
neptyk kiedys sam nalezal do grona hejterow oszki, mowil ze jest nudna, on tylko chcial na zlosc zrobic reszcie prawikow - zwlaszcza kucharzynie, by im oszke odebrac, ale tylko po to to robil smiec

Gość gość
nie wiem czy smakosz by jeszcze chcial po tym wszystkim.. a poza tym narazie chce troche odpoczac od facetow..

Gość gość
napewno by chcial 🖐️

Gość gość
on nawet wczoraj jęczał za tobą i jakieś pioseneczki ci wstawiał miłość, zakochanie to jednak choroba psychiczna:o

Gość gość
i z kolejnym bedzie szopki odstawiała na kafe i fejsie :D niby jestes poważna i oczekujesz poważnego związku a zachowujesz sie jak dzieciak, przez internet owszem można poznać fajne osoby, ale jak to sie tylko na pisaniu i lansowaniu w necie kończy to takie coś nie ma sensu. Popisać jakiś czas wstępnie się poznać - ok, ale potem powinny byc juz smsy, rozmowy przez telefon no i spotkanie, choćby to jedno najważniejsze pokazujące czy będzie coś z tego czy nie, bo po co sie przywiązywać do siebie pisać ze sobą jak gimnazjaliści przez pół roku czy rok a potem sie okaże i tak po pierwszym spotkaniu że nie wpadliście sobie w oko, że nie zaiskrzyło. Poważni ludzie podejmują poważne kroki a nie bawią się w związki na facebooku.

Gość gość
Oszkaa ja Ci życzę jak najlepiej :) i przede wszystkim rozsądnych wyborów :) bo na kafe nikt inny bardziej nie zasługuje na prawdziwą miłość i szczęście niż Ty ;)

Gość gość
oho.. grubas juz slodzi :D🖐️

Gość gość
To nie grubas ;)

Gość gość
to ja to pisałem :) a czy jestem smakoszem czy nie to już mniejsza o to...

Gość gość
wytrwały to ty jednak jesteś ale to i tak ci nic nie da bo ona ma cie w doopie :classic_cool:🖐️

Gość gość
smakosz jak skomentujesz neptyka i szanse na powrot do oszki?

Gość gość
bez komentarza 🖐️

Gość gość
A dymasz sie czy trzeba z tobą chodzić

Gość gość
nie podszywajcie się... Ona wie że na nią czekam:) ma mojego fb, ma mojego meila, gdyby chciała to by się odezwała do mnie... zresztą przez kafe to w ogóle nie ma sensu rozmawiać, zaraz znów sie zaczną hejty, podszywy, mnie już taka dziecinada nie interesuje pa;)🖐️

Gość gość
odezwe sie wieczorem do ciebie.. :) dzisiaj mam bardzo zalatany dzien jeszcze teraz musze gdzies leciec haha