Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpuscic?

Polecane posty

Gość gość

poznalam faceta na pewnym portalu, piszemy do siebie od czasu do czasu, on mieszka w innym miescie niz ja. W sobote mam tam jednodniowe szkolenie,chcialam sie spotkac na kawe pogadac poznac sie, a on napisal mi zebym zostala u niego na noc , bede spac w 2 pokoju ....troche sie niefajnie poczułam , co mam myslec?

Gość gość
Szuka łatwej i naiwnej :o Powiedz mu, ze chcesz tylko sie spotkac na kawe zapoznawcza. Wcale sie nie musicie sobie spodobac przeciez skoro bedziecie sie widziec pierwszy raz w zyciu. Uwazaj na takich typow z neta. Mowia na ogol to co chca powiedziec a nie jaka jest prawda i to co kobieta by chciala uslyszec.

Gość gość
Ile go znasz juz? Jak krótko,to lepiej nie zostawaj na noc.Spotkac sie zawsze mozesz,ale spanie....on moze liczyc na wiecej :P Odradzam,będziesz żałowac,chyba ze lubisz przygody:D

Gość gość
nie lubie przygód... to nie dla mnie

Gość gość
koles chce cie przeleciec na bank

Gość gość
Normalne, że zaproponował nocleg, zwłaszcza w drugim pokoju czyli "neutralnie". Co nie znaczy, że masz z tego korzystać. Kawa owszem a z nocowaniem powiedz, że może innym razem i tyle.

Gość gość
ja bym sie umowila , przeciez moze nie przypadniecie sobie do gustu zaproponowal nocleg bo mieszka sam i w 2 pokoju na luzie nie musisz skorzystac przeciez ,ale kawa piwo na miescie czemu nie:)

Gość gość
no ,bo czasem jak by ci wsadzil to by ci sie wymydlila :-D

Gość gość
lepiej uwazac psycholi odcinajacych lby nie brakuje 🖐️

Gość gość
gość dziś sam se wsadź i zobacz czy ci sie nie wymyli :o 🖐️ Dziewczyna jest z wartosciami a nie ta z cyklu jednonocka

Gość gość
no wlasnie psycholii nie brakuje a wiadomo kto to

Gość gość
umow sie na piwko wiczorem w miejscu gdzie sa ludzie

Gość KsiężnaPipa
Lepiej daj sobie z nim spokój. On od razu mówi o co chodzi a ten drugi pokój to tak dla picu, nie bądź naiwna bo jak cie zgwałci to nikt nie uwierzy, że tego nie chciałaś. Wcale się nie spotyka, ani w kawiarni ani w parku bo to i tak sensu nie ma.

Gość gość
dlaczgeo ma sie nie umowic gdzies na miescie nie przesadzajcie ludzie dala mu do zrozumienia ze nocowanie u niego jej nie odpowiada i super

Gość gość
idz na calosc

Gość gość
nigdy nie umawiaj sie noca na piwo z takimi typami. raz ze po piwie mozesz sie wstawic, dwa ze moze ci dosypac. tylko kawa/herbata zeby obczaic się wizualnie itd. jak chuynia to zawsze sie wymiksujesz. zadnych noclegów, to sa Kajtki przebiegłe..

Gość gość
odrazu po 1 piwie sie nie wstawi ....przesadzacie

Gość gość
ja mam 28l, nie pije prawie w ogole, dawniej duzo pilam - ale nigdy nie metabolizowalam latwo alkoholu. wystarczyla mi cwiartka wodki na wieczor by rzygac, byc nawalona i miec pieczenie skory na calym ciele i drapanie:/ takze nigdy nie poszlabym na randke z 1 piwem. po nim latalabym szczac jak szalona, p******ilabym glupoty i co niebezpieczne - sredni lub brzydki facet moglby mi sie wydawac super atrakcyjny i zabawny, a ja z samotnosci jeszcze bym mu popuscila. o nie, jeszcze wzdety brzuch, napad glodu po piwie i odbijanie. zadnego piwa na spotkaniach z facetami nieznanymi - mowie ci!!

Gość gość
to kieliszek wina niech sobie zamowi

Gość gość
A ja bym chętnie spróbowała bo facet może mieć dobre zamiary. Nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
ja tez przeciez jak nie chcesz isc z nim do lozka nikt cie nie zmusi

Gość gość
sprobuj nic ci nie szkodzi