Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zorientować, że zdradza?

Polecane posty

Gość gość

Da się to jakoś poznać, bez szpiegowania telefonu itp, po samym zachowaniu? Jakie są oznaki ewentualnie jak Wy się dowiedzieliscie, ze Wasz partner zdradza?

Gość gość
To sie po prostu czuje.Nagle zaczyna o siebie dbac,kupuje nowe ubrania,fryzjer itp.Coraz wiecej pracuje,wyjezdza gdzies,wychodzi bez ciebie,jakies wyjdazy,spotkania.Coraz mniej czasu dla ciebie,rozmów.Obojetnosc.

Gość gość
Obojętność w łóżku czy i poza nim?

Gość gość
Wsadz go do wanny pelnej wody. Jak jajka wyplyną to znaczy, ze zdradza. Jak beda na dnie - nie zdradza.

Gość gość
ppdobno ma mniejszą ochotę na seks ale nie wiem czy chodzi o to czy sam nie inicjuje ale jak Ty chcesz to seks jest, czy zaczyna czasem odmawiać rzucając jakąś wymowke.

Gość gość
No ja znam przypadek koleżanki od razu było po niej widać. Zaczęła bardziej o siebie dbać wręcz się zapozyczac aby kupować nowe ciuchy. Także jak koleżanki zauważa to domownicy też zauważa. Mam na myśli mąż żona

Gość gość
No dawajcie dawajcie przykłady. Tez chętnie poczytam :-)

Gość gość
Mój mąż na zdradzie wpadł dzięki interwencji detektyw Skrzypek z Wrocławia. Zebrała dla mnie niezbite dowody na zdradę. Jestem jej bardzo wdzięczna. Świetna osoba, profesjonalna i dyskretna.