Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie uczuciowe rady na trudnych sąsiadów?

Polecane posty

Gość gość

np. specjalnie trzaskanie drzwiami, krzyki, brak kultury... xxx z takimi muszę mieszkać...jakie macie rady, bo moja rodzina nie wytrzymuje....nawet mama nie chce mnie tak często odwiedzać, bo kiedy idzie do mnie, bo pani sąsiadka (która wyżej....niż d....ma) obdarza ją wyniosłymi, pogardliwymi spojrzeniami.

Gość gość
współczuję jedynie

Gość gość
wyprowadzić się

Gość gość
Nie mam pojęcia. Chyba nie ma rady. Ja mam strasznych sąsiadów którzy tworzą bajki na mój temat ponieważ nie pije z nimi Żubra a moje dziecko nie bawi się kapslami. Też o mnie mówią że wyżej sram niż dupę mam a co ja mam robić ignoruje bo już przez nich i ich oszczerstwa płakałam kiedy urządzili na mnie nagonkę. Udaje że ich nie znam ale nie znikną i nie przestaną. To niesie cierpienie

Gość gość
Ja ignoruje bo reakcja powoduje odwrotny skutek, też zadzierac głowę i tyle Źyczę cierpliwości

Gość gość
Ignorowanie nie pomoże, wstrętna baba mi towarzyszy. Dziś liczyłam razy trzaśnięcia drzwiami...nawet mój mąż powiedział, że chętnie też by trzasnął ale ją w d...bo na takie nie ma rady...

Gość gość
tylko perfidni ludzie wykorzystują sytuację...

Gość gość
straszni ludzie!!!

Gość gość
Ja przezyłam i znosiłam krzyki awantury i trzaskania drzwiami przez 8 lat bo tyle musiałam czekac zeby sie wyprowadzić.trzaskali drwiami złosliwie jak tylko widzieli ze uspałam córkę do snu to robili wszystko zeby ją obudzic bo mielismy jeden pokoik a oni pod tymi drzwiami cuda wyprawiali zeby mnie psychicznie wykonczyć.Wyzwiska..spychanie ze schodow grozby ,szarpanie dzieci.Za scianą to samo.S

Gość gość
Z pełnym uczuciem i zaangażowaniem puszczaj im głośno klasyczną muzykę. Symfonie Mahlera, poematy symfoniczne Ryszarda Straussa, muzykę operową z jakimś donośnym sopranem. Poszukaj na YT, ściągnij, i do boju:) Za każde trzasnięcie drzwiami pół godziny klasyki.

Gość gość
U mnie jest luz z sąsiadami