Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy banki sprawdzają każdego klienta ? bo pracuję ale na czarno i boję się

Polecane posty

Gość gość

że jak pojde do banku i podam np dane gdzie pracuje i oni zadzwonia do firmy a szef powie ze taka osoba nie pracuje, bo on na 1000% nie potwierdzi zatrudnienia bo niby jak ? pieniązki dostaje do rączki jest niby tzw kredyt na oświadczenie do 25 000 zł, ale nie wiem czy isc

Gość gość
jakbys brał tysiąc czy dwa kredytu to może by nie zadzwonili ale 25kpln to na bank.

Gość gość
Ty jesteś poważny?? Za poświadczenie nieprawdy pójdziesz siedzieć. Tak nie można robić. Poza tym sprawdzają nawet jak zaniesie się im zaświadczenie a co mówić o oświadczeniu.

kredyt jest na oświadczenie ale PRAWDZIWE :) ty oficjalnie nie pracujesz ,więc ....

Gość gość
bank to ostatnia rura i ma coraz więcej do powiedzenia oszuści krętacze manipulatorzy nie warci kopnięcia nogą wszystkim bankowcom w ryja prosto to powiem o naiwny narodzie

Gość gość
"pieniązki dostaje do rączki" pracujesz w przedszkolu czy może mentalnie poza przedszkole nie wyszłaś?

Gość gość
na tzw oświadczenie daje kilka banków m.in Credit Agricole, Santander ale pod warunkiem, ze masz idealny BIK i kwota kredytu nie jest wysoka, oni mają własny system oceniający klientów, jeden dostanie na oswiadczenie max 2000 inny 20000, mi proponowali w jednym banku na tzw dowód bez niczego do 5000 zł, wiecej juz z zaswiadczeniem, w banku gdzie mam konto mam ofertę kredytu na 37 000 bez dokumentów, ale juz bralam u nich kredyt i dobrze splacałam, nie widnieje w zadnych bazach dłuzników, mam regularny ''ruch'' na koncie. W twoim przypadku 1) niemal na pewno zadzwonią do firmy, bo jestes nową klientką i kwota nie 500 zł 2) dowiedzą się, ze tam nie pracujesz i po prostu odrzucą wniosek 3) jw + mozesz się spodziewać wezwania na komende w najgorszym przypadku Poza tym wątpie by ktoś ci dał 25.000 na twoje oświadczenie, oni zawsze tak się reklamują a potem chcą zaświadczeń, wyciągów z konta, papieru z ZUS, urzędu skarbowego itp :D

Gość gość
Pieniądze dostaje do rączki uahahahah