Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze kobiety nie patrzą na inteligencje czy charakter jedynie ich interesu

Polecane posty

Gość gość
takie czasy..

Gość gość
Widać trafiałeś na nieodpowiednie kobiety. To przykre... Dla mnie najważniejszą rzeczą u mężczyzny jest właśnie charakter. I to właśnie za niego kocham mojego męża :) Nie zamykaj się w tak negatywnym myśleniu, bo będziesz przyciągał same takie kobiety...

Gość gość
gość dziś Jak mam się nie zamykać jak na każda chce mega przystojniaka i nie patrza na nic innego niż na wygląd :(

tak jest ja też biorę pod uwagę prawie sam wygląd. niestety mnie na przykład nikt się nie podoba, te araby z erasmusa i wszystko to było pod wpływem upojenia alkoholowego prawie do nieprzytomności :o a tak to... no k***a nikt mi się nie podoba na co dzień chyba jestem aseksualna.

Gość gość
Do końca życia będę sam, bo dzień w dzień zakładam te same tematy na babskim forum. Do tego żyję w mieście, które upodobali sobie modele pełno ich na ulicach z dziewczynami. Chlip chlip ;c

Gość gość
Hmm... A byłeś już w jakimś związku? Dla mnie naprawdę jest to dziwne, że kobiety patrzą tylko i wyłącznie na wygląd... ale zaręczam Ci, że nie wszystkie kobiety takie są! :) Nie można szufladkować wszystkich, po kilku- kilkunastu (?) przypadkach. A poza tym nie bądź dla siebie aż tak surowy! Każdy ma w sobie coś pięknego :) Głowa do góry i więcej wiary w siebie i kobiety oczywiście :)

Gość gość
gość dziś Nie, nigdy nie byłem bo wymagały mega przystojniaka i to ich interesowało.

Gość gość
A mogę spytać ile masz lat? Może szukasz nie tam gdzie trzeba? :) Jest tyle fajnych portali randkowych, można poznać naprawdę interesujących ludzi! Może warto spróbować?

Gość gość
gość dziś Mam 27 lat, na portalach randkowych w szczególności chcą przystojnego do związku i na nic innego nie patrzą.

Gość gość
Nie wiem już co Ci napisać... :( Albo masz wyjątkowego pecha, albo za bardzo dramatyzujesz...? Może to wcale nie kwestia wyglądu, a Twojego nastawienia? Może to je odstrasza?... Nie wiem.

Gość gość
gość dziś Tylko wyłącznie wygląd i nic tutaj nie da nadmierne o siebie dbanie jak chcą faceta typowego przystojniaka.

Gość gość
Pisząc "nastawienie" nie miałam na myśli dbania o siebie, tylko nastawienie psychiczne. Może kobiety widzą to, że jesteś nastawiony negatywnie i to je odstrasza? Zobacz jak wygląda nasza konwersacja. Ja Ci wymieniam różne możliwości, wszystkie które przychodzą mi do głowy, a Ty ciągle swoje... Nic więcej, poza tekstem "tylko wygląd i nic więcej". Może one to widzą, czują? Kobiety nie lubią ZAKOMPLEKSIONYCH facetów! Więcej pewności siebie!

Gość gość
gość dziś Miałem pozytywne nastawienie i nie poddawałem się mimo porażek! Bo ile można tak dostawać kosza i być traktowany jak śmieć? wiesz jak trudno znaleźć kogoś do związku? w dzisiejszych czasach? bardzo trudno wręcz nie realne

Gość gość
Wiesz... wiem, że jest trudno, ale nie twierdzę, że jest to nierealne. Może daj sobie chwilę czasu, odpocznij, nie myśl o tym wszystkim? Kto wie, może wtedy akurat poznasz kogoś wartościowego ? :)

Gość gość
gość dziś Spróbuj za rok może za dwa lata zobaczy co z tego wyjdzie :)

Gość gość
Spróbuje*

Narzekacie panowie. Na mój ryj to żadna nie spojrzy a co dopiero żeby ze mną chciała pogadać.