Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczy mnie mieszkanie w bloku!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam tego dość mieszkać w bloku i być cały czas na świeczniku. Blok obok bloku ,na przeciwko blok czuje się jak w jakimś pieprzonym gettcie. Strach wyjść bo wiecznie na placach zabaw pełno mamusiek ,które patrzą się na człowieka jakby był kradziony. Zero swobody ,człowiek jak jest nawet wkurwiony to nie może się wykrzyczeć ,bo zaraz sąsiedzi się burzą ,że jak tak można .To moje mieszkanie a czuje się jakbym mieszkała w akademiku.Ściany w tym bloku są tak cienke że słychać jak ktoś za przeproszeniem sika i spuszcza wodę,głośniejsze rozmowy słychać dokładnie słowo w słowo.Czuje się tutaj jak w złotej klatce. Nie mogę swobodnie puścić muzyki która mi się podoba ,bo wiem że pół klatki będzie to słyszało.I te wieczne chodzenie tych ludzi po klatce...jeden wchodzi drugi wychodzi i tak w kółko .Nie ma mowy że wyjdziesz do piwnicy nie spotkawszy kogoś.Nie wyskoczysz w piżamie do skrzynki na listy bo zawsze kurwa ktoś idzię... Plotkarze słuchają kłótni rodzinnych i podnieceni są ,że u kogoś w domu dym.

Gość gość
A my mamy pijaka cztery domy dalej i też słychać jak się wydziera. Dom na odludziu, albo las, bezludna wyspa, tego niektórzy potrzebują :-)

Gość prawictwo pospolite 152
twoje życie jest marne , ale wyjdziesz z tego

Gość gość
Dla mnie wygoda

Gość gość
dla mnie też ja mieszkałam w domku i musieliśmy sie o wszystko martwic. Wymieniliśmy sobie drziw na takie które mało przepuszczały dwieki i nic w bloku nie bylo słychac co się dzieje na klatce schodowej. Dobre drzwi to tylko firma westo.

Gość gość
e tam u mnie wszystko słychać sąsiedzi się drą muzykę puszczają a mi to nie przeszkadza my też się drzemy i jet ok tylko że jest taka wredna plotkara ale ja mam ją w d***e niech sobie tam plotkuje mam to gdzieś co mówi o nas :D