Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaden rak nie jest uleczalny

Polecane posty

Gość gość

Po przeczytaniu informacji o smierci jutuberki ktora bardzo cenilam i lubilam stracilam wszelaka nadzieje ze istnieje na swiecie czlowiek ktory w 100% wyleczylby sie z raka i przezyl bez niego do poznej starosci. Ta kobieta dawala mi ogromne nadzieje i wiare ze sila i samozaparcie polaczone z leczeniem pomoga nam zwyciezyc tego s********a. Leczyla sie marihuana itd, lekarze dawali jej pol roku zycia a zmarla po prawie 3latach od wykrycia raka zlosliwego z przerzutami :-O Zalamala mnie ta informacja bo wierzylam ze ona z tego wyjdzie..w glebi duszy nawet oczekiwalam zeby jej choroba byla klamstwem bo tak lubialam ta kobiete ze wolalam aby byla klamczucha niz nieuleczalnie chora. Stracilam wszelaka nadzieje. Dwie bliskie mi osoby zmarly na raka. Matka mojego meza choruje a ja mam podejrzenie.... Jestem mloda pielegniarka i codziennie ogladalam smierc swoich pacjentow, czesto mlodych ludzi. Nie wierze w to ze z tej choroby mozna sie wyleczyc. Nawet jak czlowiek pokona tego smiecia to za pare,parenascie lat powraca silniejszy i wtedy zabija. Tak zmarla moja babcia. Nie wierze ze polaczenie wiary i silnej psychiki, medycyny konwencjonalnej typu chemia/radioterapia i niekonwencjonalnej np dieta budwig, maryska, dieta garsona itd pomoga pokonac tego dziada, najwyzej przedluza zycie o pare chwil a ten s*******n i tak o to zycie sie upomni....

A ja wierzę, że jest uleczalny. Niektóre sprawy po ludzku są nie do rozwiązania, ale Pan Je.zus jest wszechmogący i potrafi zesłać nam uzdrawiające łaski. Jeśli ktoś z naszych bliskich choruje na raka, to módlmy się szczerze, odmawiajmy Nowennę Pompejańską- to działa cuda.

Gość gość
Lekarstwo na raka jest juz od dawna! Poczytaj sobie na temat tego pana: Stanislaw Burzynski https://www.youtube.com/watch?v=IwvjcCdmCPI Problem z tym, ze jego metody z punktu widzenia koncernow farmaceutycznych sa nieoplacalne.

Gość gość
BO DO RAKA TRZEBA MIEĆ WIEDZĘ I ZAPIERTALAĆ JAK MAŁY KAZIU A NIE CZEKAĆ AŻ SIE SAMO WYRÓWNA

Gość gość
raka można wyleczyć, ale nie medycyną konwencjonalną medycyna konwencjonalna jako nastawiona na zysk, ma służyć tylko leczeniu, nie WYleczeniu.

Gość gość
ja robię to co burzyński a jak wam by się przytrafiło to byście się possraalii tyle trzeba wyrzeczeń i pracy włożyć o czy i do kogo ta gadka ogarnijcie się przez 5 lat tu zaglądam i nie spotkałem mądrego wpisu odpowiedzialnego w pełni za siebie człowieka śmieszni jesteście wystarczy przejrzeć gdziekolwiek komentarze rzygać się chce pogadajcie o doopie maryni to najlepiej wam wychodzi,sory dla nielicznych co poczuli się urażeni ,bo to garstka ale jest!!

Gość gość
gość dziś O czym ty czlowieku piszesz??? Zacznij jakos normalnie zdania sklecac bo za nic nie czaje o co ci chodzi..

Gość gość
widać jest nie dla ciebie człeku

Gość gość
Rak jelita grubego: Od wielu lat stały wzrost zachorowań. Od 1965 r. liczba zachorowań i zgonów wzrosła kilkakrotnie. W 2008 r. chorowało ponad 8,000 mężczyzn i 6,600 kobiet. Ryzyko zachorowania wzrasta wraz wiekiem.

Gość gość
jest wyleczalny leczą w niektórych klinikach za pomocą DCA gdzie skuteczność wyleczenia raka jest ogromna a kosztuje nie wiele. Chemioterapia według najnowszych badań przyśpiesza śmierć i powoduje przerzuty do innych organów!

Gość martyna 33
Przeważnie każdy rak jest uleczlny, ale w początkowym stadium choroby. Dlatego warto systematycznie robić sobie badania profilaktyczne.

Gość gość
A ja znam dwie takie osoby jedna ma dziś 80lat a operacje usunięcia obu piersi przeszła ok 40 i drugą która ma teraz pod 70 i amazonkà jest od 30 paru lat. Ja nią jestem od 4lat. I żyję mam nadzieję czuję się dobrze.