Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile spią w dzień wasze 16 mies dzieci i czy przesypiają całą noc?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn śpi 2 razy po 30 min, w nocy budzi się po 2-3 razy. Tak bym chciała już przespać całą noc.

Gość gość3333
Moja córka śpi w ciągu dnia 2 razy po godzinie a noc przesypia całą

Gość gość
Moje w tym wieku spały w dzien godzine. A od kiedy skonczyly pol roku przesypialy cale noce to jest 21-6/7

Gość gość
Moj syn spie raz w dzien ok 1,5 godziny, a noce przesypia cale.

Gość gość
Mój syn ma 14 miesięcy, 2 drzemki w ciągu dnia ,takie 45-60 minutowe,choć zdarza się,że dłużej; a ta druga drzemka często jest krótsza. Noce przesypia całe,od kiedy skończył 5 tygodni,z córką było tak samo,miala 6 tygodni i całe nocki przespane,ale ona w ogóle była śpiochem i miała 3-godzinne drzemki w ciągu dnia. ;) Teraz chodzi już do szkoły.:)

Gość gość
Noce przesypia od 5 miesiąca życia, czasami wybudzi się na picie, w ciągu dnia ma drzemkę około 2 godzinną

Gość gość
Zazdroszczę wam, co mam zrobić żeby syn przesypiał noc

Gość gość
Moja corka ma 14 miesiecy,spi w dzień 2 razy od pol godziny do 1,5 h. W nocy budzi sie kilka razy z placzem ale idą zęby wiec to tez pewnie przyczyna.

Gość gość
Ale budzi się na jedzenie? Czy z jakiegoś innego powodu?

Gość gość
w dzien nie spala wcale od skonczoego roku,a w nocy roznie-czasem budzila sie 5razy,a czasem wcale. Potrafila rowniez wstac o 4 rano i mnie budzic,ze chce sie bawic. spac chodzila ok20-21wstawala 5-6

Gość gość
mój syn ma co prawda 18mcy, nie śpi już w dzień, przesypia całe noce odkąd skończył 4mce, śpi od 20 do 7/8rano bez pobudki oczywiście :) mam jakieś 'złote' dziecko ;)

Gość gość
Moj 16 m-cy, w dzien spi 1.5 h , w nocy 1-2 razy pobudka na jedzenie plus 2-3 pobudki ot tak. Tez bym chciala przesypiac noc.

Gość gość
Mam troje dzieci ,najmłodszy ma 16mc. Też budzi się w nocy, dwa czasami trzy razy. Moje starsze dzieci też się tak budziły do 2 roku życia

Gość gość
Córka 16 miesiecy w dzien spi 2 godziny, w nocy pobudki 2-3 tak po prostu bo np zorientuje sie ze smoczek wylecial z buzi. Marze o calej przespanej nocy

Gość gość
Mój synek ma 15 miesięcy, od zawsze spał dobrze, ale myślę, że to dzięki smoczkowi Physio s Chicco. Syn od początku zasypiał z nim i dzieki temu chyba był spokojny. Smoczek ma dziurki po bokach dzięki czemu nic mu się nie odparza przy ustach :) Długo szukałam odpowiedniego smoczka bo wiadomo, że niektóre psują zgryz ale tu się konsultowałam z dentystą i mówił że zgryz syna jest prawidłowy :)

Gość gość
ktoś Ci płaci za to reklamowanie smoka? :D

Gość gość
Nie rozumiem co masz na myśli? Dla mnie ten smoczek to na prawdę strzał w dziesiątkę, długo szukałam, czytałam opinii w necie, pytałam koleżanek, lekarzy i zdecydowałam się właśnie na ten konkretny smoczek. Napisałam nazwę, żeby pomóc innym go lepiej znaleźć. Bo w przypadku smoczka to jednak ma znaczenie jaki się kupuje a nie pierwszy lepszy :) Pozdrawiam, Kamila

Gość gość
Moja corka zaczela przesypiac cale noce jak miala 8 miesiecy. moim zdaniem pozno bo siostrzenica mego meza przesypiala 10 godizn w nocy jak miala 3 miesiace... no a moja od kiedy miala te 8 to spi w nocy jakos od 22 do 7:30-8. czasem sie obudzi juz 6:30 ale rzadko moze z 3 razy na miesiac. przebudza sie jak zabkuje ale to norma. a w dzien spi raz 1,5 godzdo nawet 3 godzin.

Gość gość
U nas teez nie spi w nocy ma 18miesiecy.

Gość gość
W dzien 2-3 drzemki po godzinie, lub 1,5-2h, a w nocy 19.30-7 bez pobudek.

Gość gość
Do tej od smoczka: no reklama jak nic, bo twój post nie ma nic wspólnego z tematem,a już z pewnością nikomu nie wmówisz,że rodzaj smoczka ma wpływ na to czy dzieci się budzą w nocy,czy nie. :D Zwykłe spamowanie, swoją drogą, strasznie dużo tego ostatnio na kafe,co jakiś temat, to albo reklamy przedszkoli,żłobków,albo sklepów intenetowych, albo ośrodków wczasowych ,albo innych d**ereli... Marketing schodzi na psy widzę, najwidoczniej dzisiaj,żeby pracować w reklamie już nie trzeba być kreatywnym,wystarczy mieć internet i umieć napisać kilka zdań. :D

Gość gość
Ta na pewno to zasługa smoczka ... pff

Gość gość
Nie wiem czemu jesteś w takiej opozycji. Nie wiem o czym piszecie, jakiej reklamie? Piszę na temat, myślę że przez to syn jest spokojniejszy i dzięki temu śpi lepiej :) Jak smoczek mu wyleci to się kręci i robi się nie spokojny podczas spania, a jak tylko dostanie go z powrotem to już jest okej .

Gość gość
Moja śpi raz, godzinę, ostatnio próbuje z niej zrezygnować. Noce przesypia cale.

Gość gość
W dzień śpi od 3godz do 4,5. Noce przesypia całe.