Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paskudny

Hej loszko 22lataprzegrywu pomimo mojego ryja w życiu wygrywam. Myślę że mógłbym

Polecane posty

odmienić twój los, musiałabyś tylko zaakceptować mój paskudny ryj i dobre serce oraz obiecać że nie zeszmacisz się z innym i będziesz wierna. Dałbym ci wszystko o czym byś marzyła w sensie materialnym ale też spełnienie w kwestii uczuciowej i seksualnej.

nie no żart ja też nie jestem aż takim wielkim przegrywem co prawda nie imprezuję już i mam różne problemy z sobą powiedzmy ale mimo tego jestem na ostatnim roku studiów tzn. jak na razie więc mogło być gorzej, co ludzie tu an tym forume ciągle kwestionują :D

Gość Loszka okropna bardzo bardzo
Po co? Moj chłopak ma fajny ryjek ;)

Opinia ludzi nie ma znaczenia. większość z nich to przerywy bez szkoły i perspektyw. Wysiadują tutaj dupę 12h na dobę i myślą że ich sytuacja sama się zmienii. Ale wracając do Ciebie myślę że brakuję Ci odrobiny szczęścia a ja mógłbym Ci je dać. ;-)

Gość gość
To gdzie ten ryj wymieniłeś. Miałeś pisać podanie do rzeźni a nie do schroniska :S

Gość gość
Tchórz podszyw myśli że kogoś uszczęśliwi :-(

Gość Buujaj się
Głowa krokodyla w animistycznych wierzeniach jest przedstawicielem złego bóstwa ;)

Gość gość
Wal się bóstwo i s********j w podskokach

Gość gość
Idź się roochać z kim popadnie, a ode mnie wara i nawet się nie zbliżaj, bo pożałujesz

P\i\e\r\d\o\l\o\n\e trole nie spamować w moim temacie. Nie znam żadnej oszki i nie interesuje mnie inna:-)

Gość gość
18.53 zatkaj twarz alkoholiku i złodzieju bo ci w końcu spuszczę wp*****l gwałcicielu j****y śmierdzisz z daleka stare k***iszcze