Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po randce czuję się źle, czy warto dać temu szansę?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy się dwa miesiące, randki są kilka razy w tygodniu. Raz jest super a raz beznadziejnie, wracam wtedy do domu jakaś taka umęczona i zastanawiam się czy do siebie pasujemy. Często wtedy zapada taka cisza miedzy nami, to mnie wkurza. A potem kolejna randka jest fajna i tak w kółko. Czy warto dac nam jeszcze szansę? Czy nie powinnam fruwać z radości po każdej randce po dwóch miesiącach znajmosci?

Gość gość
ale jaja stuknęłaś się mała z wampirem energetycznym powodzenia!!!

Gość gość
Potwierdzam to co wyżej. Wampir energetyczny, psychofag, psychol, jak zwał tak zwał ale to manipulator który będzie Ci fundował takie huśtawki na okrągło. A to dopiero początek, potem będzie coraz gorzej. Uciekać!!!

Gość gość
tu autorka, nie zrozumcie mnie zle on w żaden sposób mną nie manipuluje. To bardzo fajny chłopak, widać że mu na mnie zależy ale czasami jest miedzy nami fajnie a raz wytwarza się jakiś taki dystans. Raz jest fajnie i po randce promienieje a raz wracam do domu ze skwaszoną miną, zmeczona i rozczarowana.

Gość gość
Jak się źle czujesz to odpuść

Gość gość
Tylko ze mi na nim zależy ale te sytuacje ciagle się powtarzają. Ciagle nie potrafimy poczuć się ze sobą dobrze.

Gość gość
Jak kogoś lubisz to spędzanie czasu z tą osobą to przyjemność nie meczarnia

Gość gość
Ale ja go lubię ale chodzi o to ze ciagle czuć miedzy nami jakieś napięcie i dystans, nie potrafimy pogłębiać tej naszej relacji. To znaczy jesteśmy parą ale wkurza mnie bo czasem potrafimy się porozumieć i jest świetnie a czasami jest tak nudno i sztywno.

Gość gość
czasem czegos się chce i nie wychodzi