Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda84

Podobno rewelacja na stawy. Ktoś próbował?

Polecane posty

Gość gość
Ja z koleżanką brałyśmy przez 3 miesiące, jej swietnie pomogło na ból kolana i ramion. Przy moich dużych zmianach w kolanach typu zwyrodnieniowego, pomogło mniej , ale widziałam różnicę. Do tego proponowałabym dokupić jeszcze samo msm, bo tam jest mało w składzie, a to jest świetna rzecz na stawy.

Gość MadziaJ
Potwierdzam. Kiedyś dużo biegałam i trochę kolana bolą od paru lat. Po tym Flexie jest dużo lepiej.

Gość gość
Zwykła reklama! Picie cynamonu przez dłuższy czas powoduje oczyszczenie i brak bólu. Do tego dobra dieta nie jemy i nie pijemy syfu! !!! Dziennie powinno się pić minimum dwa litry wody przegotowanej nie ma bakterii jak te w butelkach! !

Ja próbowałam tego http://zielonysklep.com/pl/suplementy-diety/salai-guggal-plus-na-reumatyzm już ponad rok temu, ale mi bardzo pomogło. Mniej bólu, szybko wóciłam do sprawności po operacji. Suplement polecił mi rehabilitant, który był zakochany w naturalnej medycynie. Ja oczywiście byłam sceptyczna, ale skoro suplement roślinny to mi raczej nie zaszkodz i w sumie to się zaskoczyłam bardzo pozytywnie.