Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodzi ludzie nadal mówią do mnie na TY więc chyba ciągle wyglądam młodo

Polecane posty

Gość gość

mam 29 lat i dziś chłopak na oko 19-20 lat powiedział do mnie na przystanku ''wiesz może jak dojechać do X'' :) innym razem w czerwcu dostałam mandat za przechodzenie w miejscu niedozwolonym i niebezpiecznym , policjant tez mowil mi na ty, potem jak zobaczyl date urodzenia to juz na pani :) cieszą mnie takie sytuacje, bo to oznacza ze wciąz wygladam jak licealistka, to dobrze :) jedynie w bankach, urzedach i firmach wszedzie per Pani, ale oni chyba tak do kazdego

Gość gość
fajnie, ale kogo to obchodzi? a tak na serio bardzo mlody wyglad jest objawem zapalenia tarczycy, jeśli jest sie przy tym grubym, leniwym, powolnym i sie marznie.Jeśli nie masz tych wszystkich objawow to nie martw sie, zaraz to minie. :)

Gość gość
To prawda, ludzie na hasimoto i niedoczynności wygadają dziecinnie, to dlatego ze u nich wszystko jest spowolnione i przy tym spowalnia się proces starzenia. Ale też ciągle tyją, jest im zimno, skucha skora itp. i zmagaja sie ze społeczeństwem, ktore plotkuje na ich temat że to tylko lenistwo i obżarstwo.

Gość gość
no wlasnie to nie jest objawem zapalenia tarczycy. przy hashi - niedoczynnosci - sluz zbiera ci sie w powiekach, twarz jest nalana, wlosy wypadaja, uposledza sie tworzenie kw. hialuronowego, kolagenu zatem skora jest przesuszona i latwiej o zmarszczki - taki zestaw nie odejmuje lat

Gość gość
Mnie nastolatek do tańca poprosił aż mnie zatkało . Miło mi polechtało ego

Gość gość
To fajnie też tak mam :)mam 28lat i nie ubieram się jak stara 40 :P tylko w DC ,cropp ,mam męża ,2 dzieci i uwielbiam ognisko w plenerze :) mamy tyle lat na ile się czujemy :) mój mąż ma 36lat i uwielbia to że jestem taka chill mama :D

Gość gość
każdy się starzeje-a jak nie to znaczy, że jest chory. Może zmyj makijaż i zobaczysz..? niedoczynność nie wypływa na włosy, a jedynie choroby ktore moga sie przy tym rozwinąć, ale nie muszą.

Gość gość
ja zawsze tak mam w pracy, jak tylko ktoś nowy przyjdzie....przeważnie młodszy, to do mnie od razu na Ty. A później, jak się dowiaduje ile mam lat to konsternacja :D...

Gość gość
Hehe.Przypomina mi się moja ostatnia sytuacja.Mam 27 lat,mieszkam z lubym,byłam akurat sama,otworzyłam drzwi a gostek do mnie.:"Czy rodzice są w domu?".A ja pytanie:"Jacy rodzice?",A on :"A to Pani jest tu gospodarzem.."

Gość gość
Nie łudź się, to raczej przejaw lekceważenia.

Gość gość
To fajnie też tak mam usmiech.gif mam 28lat i nie ubieram się jak stara 40 jezyk.gif tylko w DC ,cropp x stara- maleńka :P

Gość gość
co stara, przeciez ciuchy z croppa czy house sa dobre to lazenia w nich po domu. z przeceny to za 10 zl mozna gacie se kupic. tez lubie ogniska. upieklabym dzis prosiaka na nim, tak mi sie marzy.

Gość gość
Po 30stce się posypiecie, zwłaszcza mamuśki, ciąża to zawsze masakra dla orgazmu, zobaczycie ;) prędzej czy później to was dopadnie

Gość gość
ja sie sypie od 26 rz. wiec nie trafiles. a ciaze mi nie groza, tyle dobrze.