Karola340 0 Napisano Sierpień 24, 2016 Chciałabym się zapytać kiedy mogę zacząć współżyć z partnerem po zabiegu czyszczenia gruczołu Bartholina? Minął już tydzień od zabiegu. Bardzo proszę o pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2016 a nie boisz sie bólu i nawrotu całej akcji??? Mnie dopadła ta atrakcja juz z 12 razy w życiu... do momentu całkowitego usunięcia gruczołu w ubiegłym roku, ale co się nacierpiałam to swoje!!! Ja na pewno przez 2-3 tygodnie po zabiegu nie zdecydowałabym się na współżycie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola340 0 Napisano Sierpień 24, 2016 Myślę, że będę mogła spróbować. Rany już nie ma. Boleć też mnie już nie boli. :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola340 0 Napisano Sierpień 24, 2016 Po prostu chce się dowiedzieć czy nic się nie stanie. Tzn otwarcie rany.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach