Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosh0

Przyciagam starszych??

Polecane posty

Gość gosh0

Zauwazylam pewną zależnosc, mianowicie czesto przygladaj mi sie starsi faceci mniej wiecej w przedziale 30-60 (niby 30 nie tak duzo, ale ja mam 19 lat ). Szczerzą się tak glupio albo patrza, ze az nieprzyjemnie sie robi. Nie jest to raczej kwestia wygladania na starszą, bo ludzie raczej daja mi mniej niz te 19 (bez dowodu ani rusz). Dziwne to dla mnie, bo mam wrazenie ze cos jest ze mna nie tak skoro przyciagam takich starych, powiem nawet ze dobrze wyglądających (chociaż tyle dobrze :) ) pewnie i zonatych - raz mnie facet wprost zapytal czy pojde z nim na kawe (byl ode mnie starszy ze 25 lat). Nie wiem co oni sobie mysla, czy ja wygladam na jakas gówniare której mozna zaimponowac? :P

Gość gość
19-stolatkę każdy chętnie za/ru/cha czy to takie dziwne?

Gość gość
Oesu kolejna chce sie dowartosciowac. Tez mam 19 lat i tez sie na mnie patrza faceci, na kazdym kroku. Olewam to, to normalne. Oni patrza na wszystko co ma cycki.

Gość gosh0
Gdyby to jeszcze byla kwestia cyckow to bym zrozumiala, ale ja nie jestem z tych bujnych ksztaltow, tak jak mowię raczej wygladam nawet na mlodsza, więc tym bardziej to dziwne, bo to troche niesmaczne się robi

Gość gość
Przez "wszystko co ma cycki" mialam na mysli plec zenska -.- Dziewczyno, nie masz wiekszych problemow? Faceci to samce, oni nawet nie wiedza, ze patrza. Zaloze sie ze mniej Ci to przeszkadza niz Ci sie podoba. Ja tez wygladam mlodo. Ktory facet nie lubi dziewczat?

Gość gość
Nie przyciągasz starszych, po prostu pełno jest starych niewychowanych dziadów bez kultury, którzy obrzydzają dziewczyny. Kobiety jakoś potrafią się zachować i żadna 50 - tka nie ślini się na widok 18-latka

Gość gość
Nie przyciągasz starszych, po prostu pełno jest starych niewychowanych dziadów bez kultury, którzy obrzydzają dziewczyny. Kobiety jakoś potrafią się zachować i żadna 50 - tka nie ślini się na widok 18-latka

Gość gość
21.16 Fajnie, to jak patrzy młody przystojny facet, a jak tylko dziadki zwracają na Ciebie uwagę, to można w kompleksy popaść

Gość gosh0
Nie wiem dlaczego ktos mysli ze mozna sie tym dowartościować, bardziej mnie pociągają rówieśnicy niz tacy "panowie". To nie jest fajnie gdy glownie tacy zwracają na ciebie uwagę

Gość gosh0
mam strasznie krzywe nogi i nie chodzi tu o "buły", uda czy tam cos chodzi o to ,ze od kolan ida na boki na zewnatrz,musze chodzic w szerokich spodniach,najgorsze jest to ze z biegiem lat krzywia sie coraz bardziej!smutas.gif obcasy mam strasznie zjechane na bokach od zewnatrz stopy bo juz tak chodze ze ciezar idzie na boki, nawet kozaki mam juz na stałe wykrzywione na boki!!! moze sa jakies cwiczenia zeby to naprostowac bo to wina kosci,ktore tak sa ułozone (chyba) pomocy, czy ktos tez tak ma?

Gość gosh0
fajny podszyw wyżej... :D