Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gotowe dania

Polecane posty

Gość gość

Hej! Ostatnio zupełnie przypadkiem trafiłam na stronę firmy EXPRES MENU. Ich cały asortyment jest bez glutenu, w dodatku z małą ilością soli. W swojej ofercie mają zupy, dania mięsne, ryby, a także dania wegetariańskie i kasze. Co ciekawe wszystkie produkty są sterylizowane i pakowane do woreczków, które następnie wystarczy podgrzać w kąpieli wodnej i po 10 minutach są gotowe do spożycia. Brzmi jak idealne rozwiązanie dla zapracowanych osób! Czy ktoś z Was może jadł kiedyś te dania? http://www.expres-menu.pl/

Gość gość
Ja bardzo często korzystam z dań ekspres menu są to szybkie i zdrowe dania na urlop. Właśnie szybko można je przygrzać i smacznie zjeść.

Gość gość
gotowe dania bezglutenowe, brzmi kusząco, aż zaraz zobaczę sobie ich menu.

Gość gość
gadał dziad do obrazu

Gość gość
kupuję mojemu mężowi gotowe dania z ekspress gdy jedzie w trasę, wkłada woreczek w kąpiel wodną i już ma posiłek. Czasem sama mu coś zrobię jednak te dania są zapakowane hermetycznie dlatego mogą wytrwać dłużej bez lodówki.

Gość gość
pierwsze słyszę o tej firmie, to polska firma? gdzie można kupić, zamówić jakieś danie?

Gość gość
Jedzie reklama na kilometr !!!!

Gość gość
jakoś zawsze sama robiłam dania i nie myślałam żeby kupować gotowe, chociaż nie mówię że byłyby złe, wiadomo zależy to od ceny i jakości dań,

Gość f22
Ja stosuję dietę pudełkową ;) odchudzam się i czasami nie mam czasu sobie gotować więc zamawiam;) do tego dużo się ruszam i przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl by jakoś przyśpieszyć swój metabolizm;)

Gość gość
Ja wolę sama gotować, zawsze wiem co jest w środku i czy jest świeże (niestety kilka razy w pracy u pana kanapki zdarzyło mi się kupić zepsutą sałatkę…). Przygotowuje sobie posiłki z wyprzedzeniem, z multicookerem to nie problem, bo gotowanie nie zajmuje w nim sporo czasu. Mam Redmonda, ma on smaczne przepisy, to w pracy nie zginę :)