Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela mam łazienke w domu dowód frajerze

Polecane posty

Gość gość
Ale nie masz wanny wiedziałam

Gość gość
mam wanne rozumiesz tylko ją wypierdolimy bo nam jest niepotrzebna co sądzisz o tym filmiku skoro go obejrzałeś to jaki mam kolor scian obok kibla? wanna jest miedzy prysznicem a pralką

Gość gość
Nie ma nie widać wanny a ta łazienka to jak z poprzedniej epoki i nie nagrywaj już tej swojej chałupy bo to wstyd pokazywać takie wnętrza w XXI wieku

Gość gość
o ja prdl; ale wiocha :o zamiast jechać na bieda-wakacje na kemping do dziurowatego zakopca dla ceprów lepiej byście remont zrobili bo te pomieszczenia to aż wyją o niego

Gość gość
Przestań ta ruderę pokazywać

Gość gość
zamiast jechać na bieda-wakacje na kemping do dziurowatego zakopca dla ceprów lepiej byście remont zrobili bo te pomieszczenia to aż wyją o niego xxx gościu nasz stać na remont łazienki bo moi rodzice mają firme wiesz dlaczego mamy taka łazienke i takie wnętrza mimo że miedzy zakopcem a remontem nie musimy wybierać bo starzy maja bardzo dużo kasy wiesz czemu takie wnętrza mamy bo taki styl nam sie podoba my sie wyróżniamy większość osób w polkowskim mają wygląd domu na miare XXI wieku i mają ładnie i normalnie nam sie taki styl podoba umiesz to zrozumieć a po drugie nam to nie przeszkadza a po trzecie moi starzy są skąpi

Gość gość
No to super styl taki ruderowy haha

Gość gość
No doooopy te wnętrza nie urywają ale już troszkę lepiej

Gość gość
następny styl którego nie znoszę: nazywam go cebulacko-nowoczesny bezguście w wersji uwspółcześnionej :o

Gość gość
Ten kibel to jest w domu sołtysa Namysłowa. Wiem, bo kiedyś jechałem przez tę wioskę i musiałem zadzwonić (telefon się rozładował), a tylko sołtys ma aparat. No i przy okazji skorzystałem z toalety.

Gość gość
Gościu od homocwela wiesz że moich filmików masz nie oglądać?

Gość gość
ps gościu od homocwela namysłów to nie wies tylko miasto Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 16 °C, wiatr wsch., 6 km/h, wilgotność 81% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 23:21

Gość gość
To jest straszna wiocha a na noc asfalt zwijają