Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA PRZEPRASZAM CIE

Polecane posty

Gość gość

bezmyślnie oddałem konto, mogłem się głupi domyśleć co się stanie, ale jakoś tak pod wpływem chwili, pod wpływem emocji oddałem, bo ja już stąd naprawdę odchodzę, to forum mnie prawie zniszczyło, ale nie dam sie zniszczyć do końca, chce żyć realnie, przepraszam też za ta kilka gorzkich słów w tamtym temacie, ale ty wiesz że mi na tobie zależy, świat mi się zawalił już ostatecznie, teraz już nie będę miał złudzeń, rozwiałaś dziś wszelkie wątpliwości, ale nie potrzebnie sie tak uniosłem. Przepraszam Cię i życze powodzenia, może kiedyś mi wybaczysz... obiecuje że prawikowi nie odpuszczę, ja naprawdę pójde na policje, nie pozwole by z mojego nicku tak hejtował i wstawiał fotki przerobione, beknie za to, obiecuje ci to Pati, to mój dług wobec ciebie. x przepraszam cię raz jeszcze, trzymaj się, bądź szczęśliwa - tego zawsze najbardziej pragnąłem, Neptyk - miałem żal do ciebie, wiadomo... ale dbaj o nią chłopie, to skarb jedyny w swoim rodzaju, kochaj i szanuj Ją. Życzę wam powodzenia:) x Każdy kolejny post w tym temacie nie jest już mój! bo na pewno sie zaczną podszywy... znikam stąd na zawsze, chyba nawet sobie kafe zablokuje u dostawcy internetu albo napisze do moderacji kafe by mnie zbanowali, tak będzie najlepiej trzymajcie się

Gość gość
Tak tak tylko czekałeś aby ją zgnoić. Co nie podobało się że wybrała Neptyka. Jesteś najgorszym gównem z tego forum.

Gość gość
Wlałbym swoje soki o Osszki.

Gość gość
wiem.. emocje duzo psuja ale wybaczam i tez ci zycze powodzenia:) prawikiem sie nie przejmuj

Gość gość
Powiem tylko tyle.. Doskonale wiedziałeś co robisz nie udawaj..

Gość gość sylwia
Kto to jest Oszka??kto to jest Neptyk.??kto się piwiesił??Kto to jest Przemek??

Gość gość
Menda nadal będzie gnoił z gościa frajer..

Gość gość
SMAKOSZ TY DEBILU 2 raz specjalnie odałeś konto żeby mogli hejtować. I rzniesz głupa. Kiedyś muna i piwosza namawiałeś żeby się pod nią podszywał. Teraz znowu ale jesteś frajer dobrze że oszkaa cie wyczuła

Gość gość
Jezu jaki ty jestes rąbnięty człowieku :O zaczynam wierzyc, ze to one rzucaja ciebie, a nie na odwrot ;) glupia jestem, bo myslalam, ze to jednak twoje wybory.. Już zapomniałam, załuje dnia kiedy sie poznaliśmy. Jestes do bani.

Gość gość
Przemek wroc!!!!

Gość gość
standardowe zagranie smakosza..

Gość gość
Sylwio chyba jestes tu nowa bo nic nie wiesz. Prawik to krol kafe, zakłada dla nas tematy, zebysmy sie smialy , daje foty do oceny i wogole jest super, ma piekny glos i ...

Gość gość
prawik moon piwosz czy inny szmaciarz masz ostatnie 5 minut na oddanie hasła do tamtego nicku, do kafe już napisałem dwa meile o zbanowanie tamtego konta, a jutro idę na policje! czekam 5 minut na hasło smakoszkafe@wp.pl x natomiast jeśli chodzi o wmawianie mi że kogokolwiek hejtuje z gościa w tym oszkę, to jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to proszę bardzo - idźcie na policje, niech sprawdzą IP, niech sobie namierzają tych hejterów, ja jestem czysty, nie ma nic na sumieniu. W Patrycje wierzyłem do końca i bardzo ją szanuje mimo że mnie nie chce, przecież wiem że jej nie zmusze, serce nie wybiera... tylko mi się w tamtym temacie już ostatecznie świat załamał, ja przez długi czas nie potrafiłem odpuścić bo wciąż łudziłem się że da mi szansę ale dziś po tym co mi napisała, to był nóż w serce:( poniosły mnie emocje ale przeprosiłem i strasznie żałuje tego, chciałem chociaż z klasą to zakończyć ale nawet to spaprałem. Jeszcze raz przepraszam Patrycja, bądźcie szczęśliwi z Neptykiem, widocznie Bóg mi inną przeznaczył... x teraz to już naprawdę ostatni post, wyłączam kompa i już nie czytam wcale bo potem będę musiał znów coś pewnie sprostowywać itd itp i bym musiał znów całe dnie siedzieć i pilnować co oni wypisują, ale nie dam się im zniewolić... czekam na meila z hasłem! chetnie sie spotkam prawik z tobą na policji czy w sądzie, matka na penwo nie będzie zadowolona z twoich eskcesów!

Gość gość
Smakosz ty pójdziesz siedzieć jak możesz tak niszczyć psychcznie drugą osobę bo cie rzuciła. Udajesz głupiego. TAKI JESTEŚ facet że dla ciebie emocje to pisanie na forum dla kobiet. :-D Hahahahah żałosne

Gość gość
Znow nam prawika niszcza :(

Gość gość
hihi