Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sądzicie co on mógł mieć na myśli?

Polecane posty

Gość gość

poznałam fajnego chłopaka na studiach, chodzimy razem na zajęcia i od razu wpadł mi w oko. Jest przystojny, zabawny, ale chyba trochę nieśmiały. Po zajęciach często odprowadza mnie na przystanek, czasami sam do mnie zagaduje, ale ogólnie nie jest przebojowym typem. Kiedyś przez myśl mi przemknęło, że jest prawiczkiem i nie bardzo odnajduje się w tematach damsko-męskich, ale potem pomyślałam, że to niemożliwe- w końcu takie ciacho :) dzisiaj też mnie odprowadzał i zeszło na jakieś poważniejsze tematy. Miał powiedzieć czego w życiu najbardziej żałuje. Długo się nad tym zastanawiał, a w końcu powiedział, że tego, że nigdy pewnych rzeczy nie próbował. Potem jakoś zmieniliśmy temat, ale teraz tak się zastanawiam co mógł mieć na myśli.. Co o tym sądzicie?

Gość gość
z obrazu psychologicznego zaprezentowanego przez panią w ninijszej wypowiedzi wynika, że spodobał się pani przystojny, a jednocześnie nie taki sam jak wszyscy chłopak. prawdopodobnie trudność w nawiązaniu z nim przygodnej relacji widzi pani w różnicy między nim a zazwyczaj spotykanymi przez panią chłopakami. mówi pani, że jest "nieprzebojowy", czyli pani wyobrażenie o potencjalnym chłopaku mija się z jego osobowością. podczas gdy został zobrazowany przez panią jako dobrze ułożony chłopak, który mógł mieć na myśli wszystko - zarówno bungee jak i imprezy. prawdziwym pani pytaniem wydaje się natomiast być nie to, o czym myślał, tylko czy chciałby nawiązać z panią bliższą znajomość. musi pani zdać sobie jednak sprawę, czego oczekuje pani od znajomości z nim i czy jest osobą do tego odpowiednią. pozdrawiam.