Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszłość dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
dziś pewnie robi tak samo i taaa nie oceniej. Kobieta o któ©ej piszesz nie nadaje sie do relacji monogamicznej. Zrozum to, że nie wszyscy nadają się na piekarzy, marynarzy pilotów, i NIE wszyscy nadają się do relacji trwalych jak malzenstwo itd. Im szybciej odrzucisz niewłaściwe osoby tym szybciej znajdziesz ta wlasciwa

Gość Rurella
Co Wy pieprzycie. Ja miałam w życiu trzech, w każdym byłam zakochana, pierwszy przez 8 lat, drugiego znałam 2 lata, obecny chłopak 2 lata. Obecnego rozdziewiczyłam po miesiącu. I co, taka kurrreewka ze mnie?

Gość gość
Kobiety które bronią szm.at takich jak twoja dziewczyna po prostu same tak robią i próbują wmówić swojemu odbiciu w lustrze że nie są dziwami. Ale są. laska, je...sie z 3 facetami, co z tego, ze trochę później niz tamta i że z niby miłosci...Co to za miłości były jak z zadnym ci nie wyszło mimo dłuzszego zwlekania z seksem?

Gość Rurella
A Ty co, bierzesz ślub z przedszkolną miłością? Zabawne. Nie masz zielonego pojęcia o miłości, nikogo nie miałaś kilka lat.

Gość gość
14:32 normalna osoba nie myśli że specjalnie `zwleka` z seksem ale ma zasadę: idę do łóżka tylko z kimś kogo kocham. I dlatego tak późno chodzą. Miłość się wypala, a jak ktoś miał 3 facetów przez 10 lat to naprawdę, normalna sprawa.

Gość gość
Autorze a co ty o tym myślisz?

Ja bym ci radziła tego nie rozpamietywac...w koncu cie nie znała i niema obowiazku ci takich rzeczy mówic. Druga sprawa...ja nie jestem pierwsza lepsza, mało tego zawsze byłam pewna ze nie oddam sie facetowi po tygodniu znajomosci - za granice stawiałam sobie ok 2mc... ale co... po prostu spotkałam swojego obecnego narzeczonego, jestesmy razem juz 5 lat, planujemy slub... a poszłam z nim do łóżka po tygodniu czasu podczas wspolnej imprezy - fakt troche wypilismy...ale po prostu w powietrzu były "motylki" i niesamowita "chemia" jakiej nie czułam nigdy wczesniej. Powiem ci tak...czasem to chwila, moment decyduje o naszym zachowaniu...ale to nie swiadczy o kobiecie ze jest łatwa. a tym bardziej ze mamy czasy jakie mamy... Serio po co rozpamietywac takie rzeczy. Moze jej tez było wstyd ze tak sie stało, moze ona liczyła na cos wiecej ze strony tamtego faceta...a moze wydawał sie jej idealny...a po 2tygodniach sie okazał zupełnie inny i poznała na szczescie ciebie? skoro jestescie razem szczesliwi to po co zaprzatac sobie głowe czyms takim co było przed wami?

Gość Pięćdziesiąt
SZUKASZ DZIURY W CAŁYM!!!

Acha i poza tym...łatwiej oceniać twoja dziewczyne jak samej jest sie dziewica i samotnej...lub nastolatka bez faceta i doswiadczen... bo wtedy taka osoba powie ze twoja dziewczyna sie puszcza - tak łatwo ocenic. Ale fakt jest taki...ze jak juz kobieta jest po jakis doswiadczeniach i np 3 powaznych zwiazkach (nigdy wiążąc sie z kims nie przewidzimy czy po tygodniu sie to nie rozpadnie - co nie swiadczy o łatwosci i braku zaangazowania) to później łatwiej jest juz sypiac z kolejnych ukochanym...bo seks juz jest to tak jakby potrzeba, okazanie uczucia, to cos co sie zna. A dziewice o niedoswiadczone tak odwlekaja i celebrytuaja ten moment dlatego bo własnie nie wiedza z czym to sie je, co i jak...i sobie wyobrazaja ze to cos niesamowitego co sie pamieta do konca zycia i wogole.... a fakty sa takie ze ten pierwszy raz czesto jest mniej udany i wcale niema fajerwerków...ze to cos pospolitego, ludzkiego i normalnego w relacjach damsko meskich. Po co rozwalac sobie zwiazek przez to co było? wazne ze teraz jest miedzy wami dobrze, ze sie kochacie...

Gość gość
15:45 weź pod uwagę że ona ma dopiero 23 lata a tyle ma już za sobą, więc o poważnych związkach raczej nie ma mowy. Może 1 góra 2 związki. Z męskiego punktu widzenia dziewczyna jest po prostu puszczlaska. ..to co zrobiła to jest ten sam poziom gdyby autor korzystal z usług prostytutki, co go by pewnie dyskfalifikowało w oczach każdej z was.. też nie zna dziewczyny a idzie bzyknac tylko że ma o tyle gorzej że musi zapłacić. Dziewczyny badzie sprawiedliwe.. ciężko będzie o równość w tej kwestii między kobietą a mężczyzna, bo to kobieta daje, a mężczyzna jest tam gdzie dają. Taka natura Autorze.. tego kwiatu jest pół światu. Wydajesz się być normalnym gościem znajdziesz odpowiednią dziewczynę :)

Gość gość
Klasyczna trzpiotka. Dziewczyny nie próbujcie jej usprawiedliwiać, bo każda o zdrowym rozsądku i umyśle dziewczyna nie postawiłaby w ten sposób. Biorąc pod uwagę że przed tym romansem miała już partnerów kilku, więc z penisem powinna być już dobrze zaznajomiona i lekcją z nieudanych związków powinno być dla niej to że seks jest ważny, ale nienajważniejszy. Z każdym kolejnym partnerze powinna szukać cech przez nią pożądanych. Chyba że ta cechą jest umiejętność ruchania.. to przepraszam. . Ale ta cechę ma każdy łachudra/chłopczyk/facet/mężczyzna Dziewczyna pewnie lubi seks, to pewne. Niestety zatraciła się w cielesnej rozkoszy, bo z nieudanych związków i przygód zostają oczywiście wspomnienia, ale i konsekwencje , które będą ciągnąć się za nią bardzo długo. Pytanie tylko czy warto tak wskakiwac do łóżka byle komu... dziewczyny.. chwilowa rozkosz, kosztem porządnego faceta, który się szanowal? Wybieram porządnego faceta, bo on mi tą rozkosz da.

Gość Abrakadabra1234
Dziewczyna autora jest młoda i po prostu trochę glupia jak dla mnie. Nie jest świadoma ze nie liczą się koszty emocjonalne ,jakie się tylko ich skutki, a jedyną karma, która działa "g****o z siebie dajesz, to g****o dostajesz" Autorze, Twoja dziewczyna operuje swoim największym skarbem jak z gownem... tylko ze z tej relacji o Ty g****o dostaniesz. Czas zwijac żagle

Gość gość
Autorze nie chciałbym być w Twojej skórze. Pamiętaj aby wybierać dziewczynę taka, jaka jest, a nie taka, jaką może być. Twoja dziewczyna według mnie jest po prostu ladacznicą największych lotów. Jeśli uważa że facetom można, to i kobietom można, to nadszedł ten moment w jej życiu w którym powinna sobie uświadomić że nie do końca tak jest. Zarówno faceci, jak i kobiety mają być traktowane jednakowo, więc Autorze masz prawo wymagać od swojej dziewczyny dobrego prowadzenia się. Sposób prowadzenia Twojej obecnej dziewczyny pozostawiam bez komentarza. Życie tocnie bajka, trzeba rezygnować z niezadawalajacych Cię opcji, bo nic nie tracisz, a tylko zyskujesz bo robisz miejsce dla rzeczy przynoszących radość. Czy Twoją dziewczyna sprawia Ci radość? Wiesz co masz robić :)

Gość gość
"Złoto dotykane zbyt często, przestaje błyszczeć" to moja zasada. I nie chodzi tu o liczbe frajerów, którzy się nią spuszczali, ale jaką ja zostawili. Czy Twoją dziewczyna błyszczy, jak 23-latka. Wątpię! To już proteza dziewczyny jest słaba atrapa.

Gość gość
Przypominam komentujacym że to nadal moja dziewczyna. Dziękuję za wpisy. Nie wiem jak mam postąpić. .. z pewnością będziemy rozmawiać

Gość gość
Uważam, że ludzie powinni sobie szukac poważnych partnerów do zwiazku znajomosc po 2-4 tygodniach dnia i pojscie do lózka nie jest to poważne zwiazki na 3-5 lat tez sa nie powazne bo zwiazek jest na cale zycie takie podejscie to brak charakteru istna skaza ja nie moglbym takiej osoby zaakceptowac

Gość gość
z ktorej choinki wy sie urwaliscie? czlowiek ma swoje potrzeby w tym rowniez seksualne i nie kazdemu udaje sie w wieku nastu lat stworzyc zwiazek na cale zycie. Jesli jest fajna dziewczyna, z ktora sie dogadujesz to machnij reka. Powracanie do przeszlosci nie przynosi nic dobrego. Nikt nie jest swiety, a szczegolnie osoby, ktore teraz pisza o jakis damach. Komicznie to brzmi. Mozna je porownac do obecnych emerytek. W PRL-u po kilka aborcji, a teraz w pierwszej ławce w kosciele:D

Gość gość
Autorze takie "kobiety" to szmaty do uzywania i lepiej nie zaangazuj sie bo ona cie zdradzi albo zaczniesz soba gardzic, ze jestes ze szmata w zwiazku.

Gość gość
Chcialybyscie mezczyzne, ktory jak byl sam chodzil na dziwki?

Gość gość
Po pierwsze żaden facet nie przyzna się ,ze chodził na d****** Po drugie lepszy taki co chodził na d***** niż taki co bałamucił dziewczyny aby tylko mieć seks.