Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja żona może mnie zdradzać

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że moja żona chodzi do ginekologa dosyć często, ale ja mam problem z tym, że ona chodzi do ginekologa faceta, wiele razy jej mówiłem, ze wolałbym, żeby zmienila na ginekologa kobietę, nawet sam jej zacząłem szukać, to ona gada, że nie ma zamiaru zmieniać, ze ten do którego chodzi jest dobry, jeszcze najgorsze, ze ten do którego chodzi jest młody i praktycznie w jej wieku, boję się, że może tu chodzić o cos wiecej, niz zwykłe wizyty. Zauważyłem jeszcze, że jakby zaczęła sie seksowniej ubierać, ja rozumiem, że lato, ale nigdy, aż takich ładnych sukienek sobie nie kupowala, bieliznę też kupuje seksowną, a też nigdy tego nie robiła. Co mi radzicie w takiej sytuacji robić ? To mi nie daje spokoju, myślałem o detektywie. Czy to dobry pomysł ?

Gość gość
Hahahahahahahahha Kolejny durny zakomplwksiony paranoik

Gość gość
Powinieneś z nia przede wszystkim o tym porozmawiać, bo to moga byc tylko Twoje domysły. Usiądź na spokojnie i zapytaj ją wprost - dlaczego tak czesto chodzi do tego ginekologa, czy ma jakies problemy ze zdrowiem. Jak bedzie nadal unikać tematu lub zwyczajnie odpowiadać ze jest wszystko okej to zapytaj jej sie wprost czy Cie okłamuje i czy ma jakis romans.

Gość gość
Gość 11:31 - zal mi ciebie, chyba sam jestes zakompleksiony. A, zakompleksiona, bo pewnie jakas brzydka idiotka za monitorem, zgadłam? ;)

Gość gość
kiedyś była taka stronka gdzie na żywo można było oglądać co w pipce piszczy niestety zamknęli ją :( ale było na co popatrzeć :D