Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaszłam w ciążę z facetem, który kocha inną.

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się, kiedy był jeszcze zajęty. Nie powiem, bo mocno go podrywałam. Ta dziewczyna zostawiła go. Był tydzień po rozstaniu, kiedy wylądowaliśmy w łóżku, później nawet się spotykaliśmy, byliśmy razem, ale wiem, że spotykał się ze swoją byłą i chciał do niej wrócić. NO i okazało się, że jestem w ciąży. Jest ze mną, mamy syna, mieszkamy razem, tworzymy rodzinę, ale wiem że on JĄ kocha i myśli o niej. Obawiam się, że mnie zdradzi prędzej czy później, bo ta dziewczyna cały czas się kręci wśród jego znajomych. Co robić? Jak sprawdzić, żeby zniknęła z naszego życia?

Gość gość
historia stara jak świat....macie ślub? zresztą, czy to ważne...co ma wisieć nie utonie...zważ na jakim fundamencie budowałaś...a odpowiedź daj sobie sama.

Gość gość
Powiedz mu że ma całkowicie zerwać z nią kontakt. Nawet nie chodzić tam gdzie ona może być. Że rani cie to i musi zrozumieć.

Gość gość
Jakby ja kochal to by nie wdal sie we flirt z toba bedac w zwiazku. Jakby ja kochal to brzydzilby sie kochac z inna kilka dni po zerwaniu. Jednak jesli teraz doszlo do niego ze woli tamta to ma niezla kare- musi czuc sie jak przegraniec zyjac z kobieta o ktorej ma zdanie ze latwa do lozka i zlapala na dziecko i marzy o bylej. I to jest twoja nauczka- zycie z kims kto cie nie kocha- za rozbicie zwiazku. Jestescie oboje siebie warci i zyjcie w stworzonym przez siebie piekielku a tamta jego jako jedyna bedzie szczesliwa bo pozna kogos normalnego plus musi czuc niezly ubaw z ciebie ze on slini sie za nia nawet jak ma dziecko z toba. Znajomi wasi tez to widza ze wdepnal w niezle gowno .

Gość gość
O ho ho była kochanica się produkuje.

Gość gość
pewnie już cię zdradza i ze łzami w oczach ja żegna i zapewnia o miłości

Gość gość
DOBRZE CI TAK,wiedziałaś ze jest z kimśwzwiązku a mimo to podrywałaś go,przez ciebie pewnie się roztali, wiedziałaś ze kocha innąa włazłaśmu do łóżka, ,bardzo dobrze powinien związać sie z tamtą a ciebie kopnąć w doopę, nalezy ci sie, widzisz chciałśgo złapać na dziecko ale nie udało ci sie to za bardzo,ak właśniekonczą takie jak ty

Gość gość
do goscia z 18;58 widzisz jak autorka skończyła, nie radzę planowac zycia z kims kto jest z inną z zwiazku bo zawsze konczy sie tak samo, nie włazz buciorami w czyjes zycie i nie rozwalaj czyjegoś związku bo na słabych fundamentach nie zbudujesz nic trwałego a faceci często wracają do byłej

Gość gość
gość dziś Poznaliśmy się, kiedy był jeszcze zajęty. Nie powiem, bo mocno go podrywałam. Ta dziewczyna zostawiła go. Był tydzień po rozstaniu, kiedy wylądowaliśmy w łóżku Ccccc Nie wiem jakim cudem wy potem znajdujecie powodu by czepiac sie prawiczkow.

Gość gość
czy on chce byc z toba czy z tamta?

Gość gość
i jak autorko kopnął cie już facet w tę puszczalską doopę ????????????????

Gość gość
Autorka powielila temat, gdyż na poprzednim nikt nie poglaskal jej po durnej głowce :) Widzisz Autorko, spoleczeństwo dalej nie pochlebia twego postepowania. Może wreszcie coś do Ciebie dotrze, bo bardzo ślepa jesteś na pewne aspekty.

Gość gość
wez napisz do mnie to pogadamy o tym lukasz151983@tlen.pl