Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy anorektyczki mają zaburzenia na tle psychicznym?

Polecane posty

Gość gość

Mój kuzyn związał się z anorektyczką. Mieszkali z jego bratem, ale krótko bo dochodziło do konfliktów. To co kuzyn mi opowiadał, że dziewczyna na niego naskakiwała bez powodu, że dolewała ze złośliwości wody do mleka, że rzucała tosterem itd.. Nie wierzyłam, bo dziewczyna na pozór spokojna, inteligentna, można z nią pogadać. A mój kuzyn twierdził, że ona ma zaburzenia jaźni. Ostatnio napisałam na facebooku wpis, taki normalny w formie żartu i dostałam od niej wiadomość z całym wywodem. Wtedy pomyślałam, że może faktycznie kuzyn nie kłamał, że może ona ma zaburzenia zachowania itd. Może ktoś z Was wie czy anoreksja powoduje takie zaburzenia? Bo zaczynamy się martwić o kuzyna, który związał się z tą dziewczyną..

Gość gość
Anoreksje tak jak i bulimie leczy się na oddziale szpitala psychiatrycznego , jest to w pewnym stopniu choroba psychiki więc i takie zachowania agresywne mogą się zdarzać.

Gość gość
ja mialam wk***a tylko w takich przypadkach: 1. bycia na diecie gdzie trzeba sobie odmawiac zeby schudna w te 2msc te 8kg. czlowiek chodzi wk.. bo glodny 2. zle posilki - o wysokim IG - wahania poziomu cukru - wtedy np. przy niedocukrzeniu czlowiek robi sie zlosliwy, mysli tylko o zjedzeniu czegos co by podbilo mu poziom cukru. wtedy mozna sie wydzierac 3. nadczynnosc tarczycy 4. pasozyty -moze ona polknela jakie jaja tasiemca zeby schudnac i teraz odp*****la jej

Gość gość
Ostatnio napisałam na facebooku wpis, taki normalny w formie żartu i dostałam od niej wiadomość z całym wywodem. Wtedy pomyślałam, że może faktycznie kuzyn nie kłamał, że może ona ma zaburzenia zachowania itd. x Diagnozujesz u innych zaburzenia zachowania na podstawie tego, że wysłali dłuższą wiadomość na Facebooku? Nieźle.