Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto powiększyć biust?

Polecane posty

Gość gość

Mam małe piersi. Od zawsze chciałam mieć większe, nawet mam już uzbierane pieniądze na operację. Myślałam o wkładkach anatomicznych, które wyglądają bardzo naturalnie i nie mają nic wspólnego ze sztucznymi silikonami. Mój mąż woli małe biusty, mówi, że mam tego nie robić o ile mu się chce dalej tak podobać. Co myślicie? Spełnić swoje marzenie czy posłuchać męża i mieć dalej konpleksy?

Gość gość
Mam ten sam dylemat co ty. Mój mąż też nie chce żebym powiększała, bo mówi, że moje małe są zawsze jędrne i sterczące. Miał przede mną dwie dziewczyny z dużymi i mówił, że po zdjęciu stanika tragedia była, bo zwisały, a moje zawsze są takie same, czy w staniku czy bez. Ja chciałabym większe i mam dylemat, ale raczej postawię na swoim, bo sztuczne też będą sterczące, a nie zwisy

Tak tak , mój tez tak mówił , a w rzeczywistości u mnie wyglądało tak ,ze mój brzuch był większy od mojego biustu . Wiec musiałam go sobie powiększyć . I czuje się z tym rewelacyjnie ;)

Gość anndaomin
Racja, te anatomiczne (in. konturowe) daja fajny naturalny efekt, pierś ma kształt łezki :) wiesz, to twoj wybór, mimo wszystko dobrze by bylo, gdyby maz wspieral cie przed i po zabiegu. Jesli chirurg dobrze ci doradzi rozmiar miseczki to naprawde zmiana bedzie na plus. Tutaj: http://www.piersi.info.pl mozesz poczytac o zabiegu, implantach, pokaz mężowi, objaśnij mu co nieco. Wielu facetow kojarzy powiekszenie biustu ze sztucznymi duzymi piersiami, a przeciez nie o to chodzi.