Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest to dla was duza roznica wieku? Jesli kobieta jets starsza o

Polecane posty

Gość gość

6 lat od faceta?

Gość gość
zalezy w jakim sa wieku, ale wg mnie to duzo, ten "facet" to moze byc dzieciak..

To zależy, w jakim są wieku oboje. Ale taka różnica jest jeszcze do przyjęcia. Schody zaczynają się gdy różnica wynosi ponad 10 lat. Moja ciocia miała męża o 10 lat młodszego.

Gość gość
przy wysypie dzisiejszych lachonow to taki mlody by sie znudzil i polecial po roku np za rowiesniczka albo mlodsza o 5 lat. kobieta szybciej sie starzeje. poza tym jesli facet jestw miare mlody to co on ma do zaoferowania, pewnie ani fajnej pracy=bezpieczenstwa, ani mieszkania, dziec***ewnie nei chce. no ludzie. kiedys mi sie podobal mlodszy o 6 lat ale okazal sie mentalnym dzieciakiem mimo , ze sie zastrzegal, ze jest bardzo dojrzaly .

Gość gość
A dokładnie ile macie lat?

Gość gość
co mlody moze w starszej widziec? chwilowa fascynacja a kobieta bedzie cierpiec potem. chyba ze on potrenowac chce i tyle. ale tutaj na forum przeciez mezczyzni zgodnie krzycza, ze stare baby sie do niczego nie nadaja i moga umrzec ;p

Gość gość
Ja 30 a on 24 lata

Gość gość
Jk chcesz to z nim probuj, a on jest serio zainteresowany? Ja wlasnie taka sytuacje przerabialam. On byl przystojny, flirtowalismy, podobal mi sie jak nie wiem co, ze az chcialam sprobowac (a wczesniej byla na nie do mlodszych). i co? nie umial stanowczo umwoic jakiejs randki, sam nie wiedzial, czego chcial i jeszcze przyznal, ze szuka innych po sympatii. No dzieciak, ktory sie nie wyszalal po prostu. Ja nie chcialam go uwiazac w dom i dzieci ale na takie zachowania, jak on prezentowal, to byl czas wlasnie na studiach, czyli dla mnie o te 6 lat za pozno.

Gość gość
Ja mam 23 i kocham 30 latke ale ona nie chce mnie. Od trzech lat ja kocham.