Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie już o Bożym Narodzeniu?

Polecane posty

Gość gość
Ja dziś dostałam email z dekoracjami świątecznymi . A już trochę się zastanawiam jak to w tym roku będzie bo to bedą pierwsze święta w nowym własnym domu. I bedę organizowac wigilię dla rodziny .

Gość gość
A już myslalam ze tylko ja oszalalam ;) tez ostatnio juz zastanawialam sie komu co podaruje ;)

Gość gość
hahaha, to miło mi kochane, bo ja też już powoli planuję, patrzę. ostatnio całkowicie przypadkowo przy zakupach spożywczych dorwałam zestaw old spice za 7zł, także śmieszna cena, komuś w rodzince na pewno podaruję. na olx znalazłam w moim mieście bombki w dobrych cenach.

Gość gość
Ale z wasz oszołomki

Gość gość
Ja bardzo lubię przygotowania do świąt i tą atmosferę z nimi związana.

Gość gość
Ja już odliczam do świąt, wyprawy po grzyby oczywiście z myślą o pierogach i uszkach, oglądanie vlogmasów na YouTube, jakieś plany odnośnie diy, co kupić, co przygotować i jak oszczędzić.

Gość gość
Ja juz choinkę postawiłam

Gość gość
I last Christmas sobie puszczam

Gość gość
Powiem Wam z własnego doświadczenia, że jeżeli macie mały, ograniczony budżet, to rok temu zrobiłam eksperyment. Nie wdawałam się w ogóle haule zakupowe w grudniu, tylko kupiłam prezenty- pokompletowałam, a to żele na promocji a to dezodoranty i porobiłam własnoręczne zestawy. To samo spożywka, kukurydze, groszki, to co może dłużej postać kupiłam na promocjach, ale takich naprawdę dobrych w okolicach października i zapłaciłam o około 200-300zł mniej niż zapłaciłabym w grudniu przed gwiazdką.

Gość gość
Wczoraj kupilam papier do prezentów w Auchanie za 30 groszy xd

Gość gość
Ja juz kupilam prezenty a wy? :)

Gość gość
Moja choinka stoi caly rok dzuewczyny :)

Gość gość
Moje bąbki widze caly to bo na szafie leza i je widac.

Gość Olga18
Nie. Teraz to ja myślę, że szkoła się zacznie niedługo i o robieniu prawa jazdy

Gość gość
Ja juz umylam okna , wrzesień przeleci i juz zaraz bedzie tak jak ma byc :) czyli okres świąteczny , najpiekniejszy czas w moim zyciu :)

Gość gość
Bede suczyc grzybki , juz czas

Gość gość
zaraz dzieciaki do szkoły pójdą, październik , wszystkich świętych i będą święta. grudzień- przepiękny okres

Gość gość
U mnie juz karpik pływa w wannie. Za 4miechy będzie jak znalazł na wigilijke

Gość gość
Ja mysle dosc intesywnie i z obawa. Na siodmego stycznia mam wyznaczony termin porodu i najchetniej czas poprzedzajacy rozwiazanie spedzilabym w spokoju i oczekiwaniu, w towarzystwie meza . To nasze pierwsze dziecko i sami rozumiecie. Obawiam sie tylko,ze nie dane nam bedzie tego czasu przezyc spokojnie. Problem polega na tym, ze mieszkamy na wsi i mieszka z nami jeszcze ojciec meza,jest to jego dom rodzinny i zapewne zwali sie rodzina meza,glucha na wszelkie aluzje i beda liczyc na wyzerke oraz nocleg, nie mowiac o jakiejkolwiek pomocy w przygotowaniach. Pokoj ,ktory do tej pory sluzyl za goscinny chcemy juz niedlugo wyremontowac i przerobic na pokoj dla naszego dziecka i nie widzi mi sie wpuszczanie tam na dwa tygodnie przed porodem rodziny z malymi dziecmi,ktore chodza do przedszkola i moga byc np. Chore. Rozmawialam o tym z mezem i powiedzialam mu,ze mam juz serdecznie dosc tych "rodzinnych swiat" kiedy to niby przyjezdzaja do tescia a na karku siedza nam tym bardziej ,ze bede dwa tygodnie przed porodem a moj maz mnie uspokaja ale niewiele robi w tym temacie aby pogadac ze swoja rodzinka. Niby jest jeszcze "czas" ale ja wiem ze zleci nie wiadomo kiedy :-(

Gość krystynastryjak
Ja powiem, wam szczerze, że jeszcze za bardzo nie myślę. Jestem teraz na etapie intensywnych zakupów przed Wszystkimi Świętymi. Ostatnio kupiłam świetne trwałe wazony na nagrobki z http://nagrobki-granitex.pl/nasza-oferta/akcesoria-nagrobkowe/ i szukam odpowiednich kwiatów;) Nie wykluczam jednak, że po 1 listopada w moim telefonie zacznie się już faza na Wham! I "Last Christmas". A o sklepach i dekoracjach to już nie wspomnę ;) Wyczuwam szał:D

Gość gość
Ja przeglądając oferty w internecie natrafiłam ma ciekawe dekoracje świąteczne na www.salonporcelany.pl .Tak spodobały mi się te bombki, że chyba je kupię.