Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydula bez szans na życie

Nigdy nie myślałam że się tak zapuszczę

Polecane posty

Kiedyś byłam naprawdę atrakcyjną kobietą, ale wciąż się nią nie czułam. Teraz niby mentalnie mam się za kobietę i mam większy dystans do swoich wad, ale to tylko dobra mina do złej gry. Jestem obleśna, nie wierzę jak można tak się zmienić, zapuścić. Jak patrzę na zdjęcia to płaczę. Gruba, aseksualna locha. A dopiero dobijam do 30 i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Sama jestem temu winna w 90%. Kiedyś moglabym kupić koszulkę z napisem najpiękniejsza w całej wsi i każdy mieszkaniec tej wsi by się pod tym tekstem podpisał obiema rękoma. Dzisiaj mogę wystąpić w laleczce chucky bez charakteryzacji.

Gość gość
pooglądaj sobie filmy o ludzich ukrzywdzonych przez los blizniactwem syjamskich, sloniowatoscia albo innymi koszmarnymi chorobami i powstydz się troche, głupia

Gość gość
ja schudłam 10 kg to ty tez mozesz

Gość gość
No właśnie nie mogę. Co próbuję to po 2 dniach przerywam zdrowe odżywianie. Ciężko tak jak całe życie jadłam ile chciałam i byłam chuda. I proszę mi nie pisać co robić żeby schudnąć bo akurat wiedzę na ten temat mam bardzo dużą. Gorzej z wykonaniem.

Gość gość
Możesz, tylko jesteś jesteś leniwa. Lepiej się dołować, zapuszczać i jęczeć, nić wziąć w garść i pracować nad sobą. U mnie też to było przerabiane, ale udało mi się zrzucić ponad 20 kg i odzyskać życie.

Gość gość
Teraz wszystkie się to będą chwalić ile to nie schudły

Gość gość
Nie rzucaj sie z automatu na diety. Zacznij zmieniać nawyki żywieniowe. Czyli zmien chleb kasze makarony na razowe Cukier tez ma zamienniki. Zero kebabow itp I duzo wody na codzien To pierwszy krok. Znam się na tym ;)

Gość gość
Teraz wszystkie się to będą chwalić ile to nie schudły x To nie chwalenie, tylko dowód że można. A autorka woli nie robić nic w tym kierunku.

Gość gość
Nie no też mi odkrycie nie jeść kebabów

Gość gość
Kebab to Tylko jeden z przykladow. Rownie Dobrze mogla napisac : pizza,frytki czy kotlety schabowe.Bo to wszystko sa bezwartosciowe tluszcze

Gość gość
w kebabie miesa duzo nie daje wiekszosc to suruwka i sos

Gość gość
Nie wiem co za idiotka krytykuje kazdy wpis ale talka postawa Nie znam sie ale sie wypowiem tylko sie osmieszasz. A ty autorko jak widac jeszcze dna nie dosieglas skoro nie mozesz/chcesz sie odbic... Siefzenie jeczenie i dalsze tycie z pewnoxcoa magicxnie ci los i ciebie xmieni.

Gość gość
nawet jak bedziesz atrakcyjna mozesz nie znalezc meza wiec atrakcja o niczym nie przesadza

Gość gość
A ile wazysz I ile masz wzrostu? Jaka masz budowe ciala?

Gość gość
1,63, 53kg, 16 bf%

Hej. Nie będę pisać ile mam wzrostu i ile ważę, bo to zupełnie nie odzwierciedla mojej sylwetki. Ważę niby nie dużo, alemam strasznie gruby brzuch i wyglądam jakbym była w ciąży. Jestem leniwa, lubię słodycze i chyba mam depresję. Chciałabym jeszcze stanąć przed lustrem i widzieć atrakcyjną laskę. Zmieniłam się odkąd zostałam skrzywdzona seksualnie. Zawinęłam wszystko pod dywan i od tamtej pory tyję i jestem aseksualna. Nie znoszę swojego wczesniejszego stylu (szpilki, obcisłe seksowne sukienki lub spodnie). Obcięłam długie do pasa czarne włosy, które zapuszczałam kilka lat i które zawsze były moją wizytówką. Twarz od smutków też się zrobiła pomarszczona. Zniknęłam z fb, na imprezie nie byłam chyba 4 lata. Nawet przy 30 stopniach chodzę do pracy w długich spodniach.

Dodam, że jak widzę na ulicy seksownie i z klasą ubrane kobiety, to mi się podobają i nie uważam, że są wulgarne (jeśli oczywiście mają umiar), ale sama czuję się jak szmata kiedy ubiorę się tak jak kiedyś się ubierałam.

Gość gość
depresje się leczy, brak sportu nadrabia się aktywnością, a lenistwo. . . ech szkoda z tobą dyskutować, widać po tekście że nie warto.