Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

ex wysłał mi piosenkę: back in my world

Polecane posty

no fajna, ale czy to ma wg was jakiś przekaz? bo skończyłam się modlić o uzdrowienie i oczyszczenie naszych relacji, już zasypiałam i on napisał.

Gość gość
wynos sie juz

Gość gość
myśle że chce mu się ru/chać

Gość gość
bez narzeczenstwa nie dawaj kaciapy, starsza kolezanka ci to mowi :)

Gość gość
Studzia 09:49 to drugie ;) zanurzył się kilka razy w poporodowej pomarszczonej studni i zatęsknił :D

Gość gość
dała, dała ;) przypomnij sobie po jak krótkim czasie, ty prawie dziewica, rozchyliłaś przed nim nogi ;) myślisz, że 40-letnia, porzucona przez kogoś desperatka, zwlekałaby z tym dłużej od ciebie? :D Wasze c**y to najważniejszy element przetargowy w relacji facet-kobieta i skrzętnie to wykorzystujecie. Taka prawda. :D

No w sumie nie jechałaby przez pól polski by siedzieć i grać tam z nim w warcaby ;( To obrzydliwe, mam nadzieję, że było kiepsko :O

Gość gość
oj nie studziu, kobiety do facetów nie przyjeżdżają - szczególnie do takich nieatrakcyjnych, niezbyt lotnych jak ten twój ;) przeprowadź skrupulatne śledztwo, ale mnie to wygląda na mitomańską próbę wzbudzenia zazdrości ;)

Ja przyjeżdżam do faceta i to normalne. :classic_cool: Ja śledztwo już przeprowadziłam. W godzinę wiedziałam już wszystko. On o tym nie wie, że ja wiem. Wiem nawet kiedy jej mąż wypierdzielił ją z działalności, którą razem mieli :D Teraz on sam to prowadzi. Nie są jeszcze po rozwodzie :O

Gość gość
Normalne, kiedy jest się w związku :classic_cool: Myślisz, że tak szybko kogoś poznał i zaczarował do tego stopnia, że aż rozwódka (?) z dwójką dzieci wsiadła w środek transportu i pół polski dla niego przemierzyła? :D Proszę.... :D Przeprowadź śledztwo ponownie, tym razem się przyłóż, a najlepiej - to napisz do niej. :D🖐️

Nie, nie ona do niego przyjechała tylko oni razem pojechali, bo ona mieszka w poblizu jego miejsca zamieszkania

Gość gość
Studzia dziś Nie zmienia to niczego i nadal uważam, że dajesz się robić w miłosno-mitomańskiego konia. :D Napisz do niej i zapytaj co jest grane. ;)

Taa jasne będę pisać do jakiejś mamuśki : Te słuchaj stara,*****ałaś się już z moim exem? Jedno jest pewne, pojechała z nim na wycieczkę. W miejsca bardzo dobrze mi znane. Ustawiła sobie zdjęcie w tle z widokiem, na który to ja patrzyłam już wiele razy w jego towarzystwie. To nie jest znane miejsce w Polsce, lecz charakterystyczne, bardzo urokliwe. A ja wiem, że on był w tych dniach w tym miejscu, bo nawet sam mnie o tym informował. Idealna miejscówa na igraszki ;( myślę, ze wyposzczona 40stka z chęcią przyjęła nowego ... między uda

Gość gość
Bądź kobietą, proszę Cię. Napisz do niej i zapytaj czy w tej charakterystycznej, ustronnej miejscówce, brał ją równie mocno jak Ciebie, i czy pupę też zwiedził... ;) Oto proste, skuteczne, bardzo kobiece,a po odpowiedzi rozwiewając wszelkie, kłębiące się w Tobie złe myśli rozwiązanie twoich paranoi. ;)

Przestań mnie podpuszczać :classic_cool: Nawet jeśli był jakiś numerek to co mnie to? Ja się z nim nie prześpię, byłam u spowiedzi i nie uprawiam seksu ani masturbacji

Gość gość
pewnie nie jest wcale tak jak sobie uroiłaś Studzia, może póki co to jest jego koleżanka, może nawet nic od niej nie chce tylko chce wzbudzić w tobie zazdrość faceci tacy są nawet jakby ją ru/chał to nie znaczy ze odrazu o tobie zapomniał

Gość gość
Studzia wczoraj nie podpuszczam :classic_cool: oboje wiemy, że jeżeli do tej pory tego nie zrobiłaś, to dziś już na pewno wdasz się w dyskusję z tą kobietą :classic_cool: