Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany1234

Jak szybko zdobyć kasę na wyjazd

Polecane posty

Gość gość
Jakis maly rozboj lub napad

Gość gość
idz do agencji pracy,podpisz umowę zlecenie na cokolwiek,a potem w pko dadza ci pozyczke na ta umowę,tak mysle

No napad rozważam. Ale żadne agencje pracy itp to wszystko dopada. Ja potrzebuję pieniędzy do 1k tyś złotych na wczoraj. Masakra. Jak tak dalej pójdzie to znowu chyba wyląduję w psychiatryku po próbie samobójczej. Muszę skołować tą kasę. Chodzbym miał spod ziemi ją wyciągnąć.

Gość gość
zastaw komputer

Niestety komputera nie posiadam. Tylko smartfon jedyne okno na świat wart 200 zł maksymalnie. Po za tym w chwili obecnej nie posiadam żadnego majątku. Jeszcze.

Gość gość
a ojciec ci nie pożyczy?

Gość gość
Na dworzec z kubkiem w ręce męczyć bogadszych. Byle by ciuchy były podarte a tyś wyglądał jak nieszczęścik. Nawiń jakąś gadkę że straciłeś mieszkanie w pożarze albo odłączyli ci prąd i takie tam. Acha! załóż perukę z długimi kudłami to cię swoi nie rozpoznają.

Nikt mi nie pożyczy. Ojca to ja nie znam od 6 roku życia. Obecnie mam 25 lat prawie. We wrześniu urodziny. Na resztę rodziny też nie mam co liczyć. Tylko na siebie mogę. Kombinuję co by tu jeszcze odstawić nawet nielegalnego. Byle by zdobyć 1 tyś złotych i jak najszybciej zniknąć z tego kraju.

Gość gość
a co tak na wariata wyjeżdżasz? na wariata to nie ma dobrego planu

Innego wyjscia nie mam w chwili obecnej. Muszę coś wymyślić żeby wyjechać szybko. Pożyczyłbym od kogoś nawet na duży procent. Ale nikt mi dać nie chce. Noż kurde. Robotę mam załatwioną w Anglii. Tylko kasy na bilet brak. Co tu wymyślić? Sam już nie wiem.