Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość co robi casting

Robię casting!

Polecane posty

Mając w życiu różne doświadczenia z różnymi mężczyznami, z różnych grup społecznych ogłaszam casting! Moje wymagania są następujące: - wygląd nie ma znaczenia, ale na pewno ktoś o niebieskich oczach - wiek 31-40 - prawo jazdy i własny samochód ( bo ja też mam) - praca jakakolwiek, byle była (ja też pracuję) Mężczyzna musi: - mieć własne zdanie i umieć podejmować decyzje ( nie, żebym ja za niego myślała) - umieć odnieść po sobie talerz, kubek itp. do kuchni - nie bałaganić - nie traktować domu, jak hotelu - nie krzyczeć po mnie, bo mnie się przytula a nie krzyczy po mnie - nie być kobieciarzem - być w miarę inteligentny - nie być maminsynkiem - nie być narcyzem - nie być bad boy'em - nie być agresywny wobec mnie - nie być damskim bokserem - nie chodzić w dresach - nie przekonać co drugie słowo - nie chlać dziennie po pracy po 5-6 piwsk ( w weekendy ma wolną rękę) - nie chcieć mieć w domu psa - być w miarę spokojny i w miarę wyluzowany - lubić czasem pobyć w domu i spać do południa - lubić czasem się ze mną pobawić - lubić spontaniczne wypady w góry, nad jezioro itp. To są moje wymagania. Jakie mam szanse? To tyle. Jeżeli o czymś sobie przypomnę, to dopiszę.

Gość gość
* nie przeklinać co drugie słowo

Gość gość
Musi to na Rusi.

Gość gość
jakbym czytal o sobie. Tylko nie lapie sie w przedzial wiekowy

Gość gość
A ile masz lat? Może się nadasz. :-)

gość dziś Musi, bo takie mam wymagania. Jeśli nie znajdzie się taki, zostanę sama.

Sorry

Gość gość
No to zostań sama.

Gość gość
Nie chcę zostać sama.

Gość gość
spelniam wszytskie warunki ale kocha inną

Gość gość
Przynajmniej dałeś mi nadzieję, że istnieją jednak tacy mężczyzni.

Gość gość
a czy ja cos powiedzialem ze sie deklaruje jest tam za malo danych powinno byc wiecej warunkow;)

Gość gość
Nie chcę Twoich deklaracji, tylko dzięki temu, że wiem, że tacy mężczyźni istnieją, nie zmniejszę swoich wymagań. Tyle mi wystarczy.

Gość gość
na huj ten casting/

Gość gość
ten casthing jest poto aby odroznic ziarno od plwe:)

Gość małowymagająca
-musi być bogaty albo przynajmniej pracowity i nie może się wywyzszac -musi być ładniejszy ode mnie a to nie będzie łatwe:P -nie może śmierdzieć piwskiem fajkami i potem -musi się mną opiekować ale nie jak osoba niepełnosprawną -wiek-do 60 lat -nie może być bardzo otyły ani anorektyk -nie może być maminsynkiem (mamusia w gratisie mnie nie interesuje) -nie może być żonaty wystarczy ze ja już jestem zajęta:P -poczucie humoru w stopniu podstawowym co najmniej -co do IQ to musi być co najmniej na moim poziomie(uuu no dobra,moze być trochę głupszy ale niech chociaż nadrabia siłą) -nie może być sknerą-nie mam zamiaru w kawiarni czy kinie płacić za siebie -nie może być zaborczy bo mnie to w*****a(sam wiem co mi wolno a co nie) -tchórze wypad!lubię męskich walecznych bo zniewieściałych mięczaków mam już dosyc -zakaz zbliżania się do mnie pierdołom,albo gościom którzy jęczą jakie to kobiety są złe,jakie wyrachowane,jakie zdradliwe i ze wszystkie wolimy bad boyów(nie nie wolimy ale p**dusi tez nie cierpimy) -cdn jak jeszcze coś mi przyjdzie na mysl

Gość małowymagająca
-o wierności i lojalności chyba nie muszę już wspominać bo to się rozumie samo przez się -kłamczuchy oszuści niech szukają partnerek gdzie indziej,ja chce uczciwego bo sama taka jestem -cdn

Na Kafeterii forum rzecz jasna. :-)

Gość gość
Tu takiego nie znajdziesz :)

Gość gość
gość co robi casting - A co ty masz do zaoferowania? ;)Coś mi się wydaje że nic a więc zostań sama.

Gość gość
Rady "gentelmana" nie posłucham. I tak będę dalej szukała. :-P P.S. A do zaoferowania mam nawet trochę.

To ja chcę wystartować!!! Tylko że mam 29 lat i nie mam samochodu (ale jest pomysł na kupno).

Gość gość
Jakieś mizerne zainteresowanie. Albo brak panów spełniających takie wymagania:)