Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgrubienie w piersi! wejdź jeśli tak masz.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 14 lat i rok temu w czerwcu wyczułam w prawej piersi zgrubienie, to było miesiąc po pierwszej miesiączce. Opiszę jak potrafię, żeby było dokładnie. Wiec jest on w prawej piersi, na górze po prostu mam twardszą pierś, a na dole daleko od brodawki czuje jakby taką małą kulkę...coś wielkości winogrona lub oliwki. Czytałam, że w tym wieku nie można mieć nowotworu.., ale ja do ginekologa nie pójdę na pewno. Ktoś podejrzewa co to?

Kolejne głupie dziecko. Jeśli to nie prowo- masz raka piersi. Skoro nie pójdziesz do gina... cóż... miłego umierania życzę ;)

Gość gość
nie musisz do gienekologa, wystarczy gdzies do dobrego radiologa/chirurga na usg biersi. u mnie jest pelno takich groszkow wyczuwalnych - to jest gruczolowa budowa piersi. kobiety ktore maja tluszczowa przewage w budowie piersi latwiej wyczuja wszelkie guzki. u tych ktore maja gruczolowa strukture przewazajaca to jest tak jakbys macala woreczek z groszkami. nie da sie tu samemu nic zauwazyc. konieczne sa coroczne kontrole usg. moze to byc zrazik lepiej wyodrebniony czyli ponoc nic groznego

Gość gość
"Edziaa" nie jestem głupia :) W przeciwieństwie do Ciebie piszę inteligentnym językiem i wyslawiam się dobrze :)