Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzę się przyrządzonego przez kogoś innego jedzenia ...

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi tutaj o takie kupione w sklepie, robione maszynowo, tylko o takie własnoręcznie przez kogoś robione, np. kogoś z mojej rodziny czy jakiś kucharek. Lubię sama sobie ugotować, zrobić śniadanie, czy herbatę, ponieważ wiem, że jak mają być na tym zarazki to przynajmniej będą moje, a nie kogoś innego i jedzenie przyrządzone przezemnie nie brzydzi mnie, ponieważ wiem, że jak wpadł włos to mój ... Jeszcze jedzenie mojej mamy ujdzie, ale mojej babci? Obrzydlistwo, wszystko takie tłuste, niezdrowe, wiecznie włosy znajdę fuuj :( Czy ktoś miał kiedyś podobny problem? :(

Gość gość
Witaj, od urodzenia jestem Weganką, nigdy nie próbowałam jogurtów, kaszek czy mleka, ogólnie produktów zwierzęcych oraz mięsa nie wiem jak smakuje i bardzo mnie to ciekawi, jednak chcę zachować rodzinną tradycję i pozostać przy roślinach. Nie, nie spotkałam się nigdy z takim przypadkiem, ponieważ praktycznie od dziecka sama przyrządzam sobie dania i nie wyobrażam sobie żeby czyjaś ręka dotknęła mojego jedzenia. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja też nie lubię jeść jedzenia, które ktoś zrobił :O od razu mam przed oczami jak ktoś brudnymi rękami dotykał tego jedzenia podczas przygotowywania :O