Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponad 90 osób z kafeterii ma postawione zarzuty ws stalkingu Noxelii

Polecane posty

Gość gość
No ale nie wiesz, że jeżeli ona coś pisze, zwłaszcza coś, co dotyczy sielanki z knurem, to wcale nie musi być prawdą?:) Choć jej niechęć do ginów chyba jest akurat prawdą, wcale by mnie to nie zdziwiło. :D

Gość gość
antykoncepcja jest szeroko rozwinięta i wcale nie każda puszczalska ma po kilkoro dzieci albo aborcje bez żartów

Gość gość
Ale my nie rozmawiamy o normalnych puszczalskich, tylko o sroxie, która kompletnie nie panuje nad sobą w tych sprawach i nieraz chwaliła się tym, jak witobaba w niej kończy, albo bała się panicznie, że zajdzie w ciążę i coś złapie od konia (choć podobno tam był anal :D), już nie wspomnę o akcji na zapleczu i trzech parasolach. ;) Przecież ona antykoncepcji nie ogarnia, nie chodzi do gina, to nawet nie ma kto jej dobrać tabletek, a może pilnuje gumek? proszę was, w to nie uwierzę. :D

Gość gość
Z koniem nie bylo anala. O nadstawienie brudnej d**y chodzilo po prostu, ze zopsko miala smierdzace. Kon nogi jej nie mogl utrzymac w gorze jak ja walil :D

Gość gość
a może to Witoknur jest niepłodny ? :D

Gość gość
była dzisiaj u mnei Iza bylo tak super takiego pozytywa razem złapalyscmy ale musiała jechac do siebie git ja to rozumiem ona ma swojego faceta i niemoze u mnie wiecznie przesiadywac taki pozytywny dzien bylysmy z Majka w lasku piłysmy śmiałysmy sie włóczyłysmy super heh prawie noc była Ptysia cos usłyszała zaszczekała jak to piesek to normalne i on wtedy tak ryknal na nią zamachnoł sie boze jak ja się wystraszyłam błagałam go nic nie rób ptysi mi mozesz bo jestem szmatom bez mózgu jak mnie nazywasz ale nic nie rob ptysi błagam ona sie tak wystraszyła uciekła do kuchni tak się trzesła on mnie tak zaczoł strasznie bic wyzywać bił mnie pięscia po twarzy napluł mi w oko pierwsyzs raz to zrobil oplul mnie kazał mi jutro pracowac jak on to mowi a mnie mdli jak widze kamerke w lapku ale nic to musze zrobię co kazał ugotuję mu co chce i będzie dobrze znowu będzie dobrze będziemy się kochac smiac robic sex jak zawsze tak dziko namiętnie...błagam zgłaszajcie ten temat on nie może widziec że ja pisze na kafe bo coś zrobi Majce juz grozil mi tak dzisiaj błagam

Gość gość
niepiszcie nic już o mnie ja chce być tylko ja Wit i Ptysia nasza psia mala coreczka nie chce kafe to iluzja nie chcę tej iluzjki k***a nie chcę...

Gość gość
on ma racvje nie zasluzylam na niego jestem wszawa kłamliwa suka tak mówi jak się zezłości ale ostatnio to juz ciagle zły namnie chodzi ja nie wiem jak mu dogodzic już chciałabym żeby był inny zeby nie bił i nie ponirzał tylko pieścił i czule kochał a nie tak brutalnie i jeszcze z tymi paluchami tam na siłe...mama niewie że on tu mieszka pochowalam wtedy wszystkie jego rzeczy i jest zla na mnie ze tu pisze a na was ze wypisujecie do jej znajomych ale ona mogła by mnie uwolnic od niego tylko wtedy moje życie bedzie bez miłości co to za życie bez miłości ale mam moją ptysie bedzie dobrze...kocham

Gość gość
znowu zamula to forum dobrze bardzo zglaszajcire to blagam...

Gość gość
patologia 🖐️

Gość gość
up bo zaginie

Gość gość
To nie noxa

Gość gość
kolejny slaby podszyw

Gość gość
Podszywaczka, s********j stad 🖐️

Gość gość
Podszyw śmierdzisz na całe kafe nieudolnością . Daruj se już. Kolejny raz czychasz czy budzik specjalnie nastawiasz żeby wstać i te p/i/e/r/d/y pisać?!

Gość gość
Jak sie Nox pojawiła wkońcu na forum po długiej nieobecności to oczywiście forumowe greenpeace znów chciało ją ratować na siłe przed Torpedą .Tylko po co?Zakończyło sie tak jak pisałam czyli niczym. Ona tej pomocy nie chce. Teraz będziecie ją wywoływać bo zrobi sie tu nudaaaaaaaaaa/ziew/

Gość gość
Roznica jest taka, zr normalne osoby stad poszly, a zosytaly trole i ty :D

Gość Slawek Tomusiak ex
Trzepie sobie pod wspominki. Anka wejdź klucho ty moja. Pójdziemy na koncert potem sie wdrapie na ciebie.

Gość gość
Roznica jest taka, zr normalne osoby stad poszly, a zosytaly trole i ty x No i ty :classic_cool:

Gość gość
gdyby chciała pomocy to ludzie pomogliby jej ale skoro chowa jego rzeczy przed matką i w ogóle to niech z nim siedzi i niech spier/dala i z żalami to do izy a nie do nas

Gość gość
Z koniem nie bylo anala. O nadstawienie brudnej d**y chodzilo po prostu, ze zopsko miala smierdzace. Kon nogi jej nie mogl utrzymac w gorze jak ja walil smiech.gif x a ja myślałam że chodziło o to że taką grubą miała tą gire że nie mógł poradzić

Gość gość
swoją drogą to koński mógłby nie narzekać bo ****ał tego hipopotama i osrana dupa go nie zniechęciła wiec o nim też to coś świadczy

Gość gość
Noxelia miała aborcję. Gdy pisała, że jest na SU, bo zbiera na pewien cel to chodziło o aborcję. Z Końskim nie miała gumek i on najpierw włożył jej w psitę, ale pod koniec ładował ją w anal, żeby przypadkiem nie wytrysnąć w pochwę. Możecie sami do niego napisać i zapytać.

Gość gość
Nie bylo zadnego anala, anal byl tylko z witem na smyczy

Gość gość
naczel to cwel analny

Gość gość
koński to fetyszysta brudnych dup pewnie dlatego był z kciukiem bo jedzie od niej kutrem