Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnierozumiem

problem z nowo poznanym facetem

Polecane posty

Gość nicnierozumiem

cześć, mam problem z facetem którego dopiero co poznałam. odpowiedz na moje pytanie pewnie będzie oczywista ale chciałabym poznać opinie innych panów na kafe. Poznałam chłopaka który od początku nie ukrywał ze jest z kimś w związku ale jest w nim nieszczęśliwy i chce go skończyć bez krzywdzenia tamtej dziewczyny. Mieszka z nią ale w innym mieście. czasami tak się w życiu zdarza. sama kiedyś byłam w podobnej sytuacji więc go rozumiałam. Byliśmy razem na imprezie, było super, nie rozstawaliśmy się na krok, on nie chciał nawet wypuścić mnie do domu, prosił żebym była z nim jak najdłużej. co chwila dawał mi buziaki jakbyśmy byli parą. W prost mi mówił jak bardzo mu się podobam i ze jestem super dziewczyna, bardzo mnie polubił. na drugi dzień pisał, dzwonił w zasadzie co chwile żeby tylko ze mną porozmawiać. nalegał na kolejne spotkanie, spotkaliśmy się tez było milo i sympatycznie. Po tym spotkaniu odezwał się. Odzywał się tez na następny dzień, ZNÓW chcial mnie zobaczyć. Miał oddzwonić pod wieczór jakie ma plany i NAGLE PRZEPADŁ JAK KAMFORA. Napisałam do niego po kumpelsku i z ciekawości gdzie go wywiało ale do tej pory nie mam żadnej odpowiedzi (od 2 dni a zazwyczaj odpisywał w ciągu godziny). Wiadomość wysłałam na Facebook'u na którym widzę ze jest aktywny a mimo to jej nawet nie odczytał... co o tym myśleć?

Gość gość
Zabawil się i tyle...

Gość gość
przez takie durne peezdy jak ty mam wstręt do kobiet i traktuje je przedmiotowo. Na szczęście jest nie wielki procent normalnych kobiet

Gość gość
tak burek, w katowicach?

Gość nicnierozumiem
dla sprostowania, czemu durne pi*zdy? to on za mną chodził wydzwaniał pomimo tego ze podkreślałam ze ma dziewczynę i niech najpierw skończy jedno. Z jednej strony go rozumiałam dlatego kiedy chcial się ze mną zobaczyć, spotkaliśmy się ale po koleżeńsku, jedynie rozmawialiśmy.

Gość gość
Jesteś zwykła szmata. Zastanów się czy Ty byś chciała, żeby ktoś Twojego pokroju mieszał Ci się w związek gdy akurat przechodzi on kryzys? Życzę Ci z całego serca, żebyś kiedyś była na miejscu tej dziewczyny. Pasujecie do siebie z tym facetem - on szmaciarz, Ty szmata

Gość nicnierozumiem
Proszę Was tylko o nie wyzywanie mnie. Pisze bo jestem zagubiona w swoim życiu. mnie właśnie niedawno potraktował tak chłopak z którym byłam ponad 5 lat. pojawiła się inna po naszej kłótni i odszedł do niej. A teraz to nie miał być żaden akt zemsty odwet za moje krzywdy. po prostu starałam się zrozumieć mojego byłego. Może źle pomyślałam ale pomyślałam, ze ludzie czasami się spotykają w dziwnych etapach życia i chciałam dać szanse. Nie jestem jakaś laska z wywieszonymi cyckami na wierzchu która poluje na faceta. Byc może jestem po prostu naiwna...

Gość gość
facetowi sie mowi - chcesz cos ode mnie to prosze byc wolnym a nie chuy wie co, w zwiazku nie w zwiazku, prosze byc wolnym , z badaniami na wenery, hiv, 36 rodzajow wirusa opryszczki i 90 dniowym okresem karencji bez zadnego seksu. inaczej cie nie dopuszcze, bo brzydze sie i sie zbeltam na twego czlonka

Gość gość
a co tu jest do rozumienia,zabawil sie i tyle,i bral na "nieszczesliwy zwiazek" baby to debilki :D

Gość gość
no kobiety sa naiwne, spotkalam faceta w separacji zona za granica i takie pierdu pierdu, oczywiscie uwiezylam , pieknie miło seks i co koles sie ulotnił a ja glupia pluje sobie w twarz teraz

Gość gość
woytek ma zone w separacji, no kto by pomyslal. wynajme hakiera to wszystko bede wiedziec jarmułko :)

Gość gość
nie wojtek kolego