Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kilku dni nic nie jadłam płakać mi się

Polecane posty

Gość gość

mój pracodawca ma jakieś problemy i nie wypłacił kasy w terminie, nawet o tym nie uprzedził a wtedy zrobiłabym jakieś tanie zapasy a tak cała i tak marna wypłata poszła a kolejnej jeszcze nie ma, dodatkowo stres bo z tej wypłaty miałam oddać rodzinie pożyczkę i są wściekli bo im też się nie przelewa od kilku dni płaczę nie jem już 4 dzień i coraz słabsza jestem to jakiś koszmar nie wiem co mam robić czuję się jak nieudacznik chcę poszukać innej pracy ale jestem tak głodna i słaba że nie mam sił

Gość gość
boze... jakie to straszne... Przykro mi /... Ile masz lat? Moze dorob sobie w jakims gogo czy cos? Pracodawcy to chuje

Gość Edziaaaaaaaa
Nie masz przyjaciol, ktorzy ci pomoga? Sasiadow?

Gość gość
Państwo PiSu rzuca nas w wir zakupów uzbrojenia i wojny o Ukrainę, wpuszcza uchodzców i imigrantów wietnamskich, chińskich, arabskich, czeczeńskich, ukraińskich i innych, a Polakom odbiera pracę i godne warunki życia. Zasiłki i pomoc dla uchodzców są, a pomocy dla Polaków nie ma!

Gość gość
nie mam nikogo i mam 26 lat

Gość gość
rzadko można liczyć na rodzinę i sąsiadów, to nie te czasy, kiedyś więzi były silniejsze, teraz trwa walka o byt i chciwi przedsiębiorcy, którym zachciewa się imigrantów, którzy będą pracować na ich mercedesa czy BMW po 3 zł za godzinę i jeszcze nie zapłacą w terminie.

Gość gość
dziś każdy każdego ma w du*pie. Taka prawda

Gość ssspanikowana
Ja ci pomoge :classic_cool: Wiem co nieco o survivalu :classic_cool: Na poczatek na jakim terenie mieszkasz? Jest tu jakas woda? Lasy? Gory? Miasto czy wies? Ze mną z głosu nie zdechniesz, dzieczyno :classic_cool:

Gość gość
to fakt można zbierać jabłka, gruszki, grzyby itd itp sam to przerabiałem :-)

Gość ssspanikowana
To nie wszystko :classic_cool: Zacznę od początku. 1) Musisz mieć wodę. Zakładam, że masz kranówę, albo chociaż wodę z publicznego kibla. 2) Musisz mieć gaz. Jeśli nie masz naucz się rozpalać ogień. Dzięki temu ugotujesz żarcie, pozbywając się bakterii. Teraz żarcie :classic_cool: - Tak jak pisze kolega wyżej- idź do lasu. Możesz tam znaleźć owoce lub grzyby. - Idź na działki (jeśli są w okolicy). Często rosną tam jakieś drzewa owocowe i owocki mogą spaść poza ogrodzenie :classic_cool: A jak jesteś hardcorem to idź na działki w nocy, po większe łowy ;) - Masz w okolicy jakąś strefę podmiejską? Idź na uprawy- pozrywaj kiełki zbóż. To da się jeść, a nawet zrobić mąkę ;) Z mąki i wody zrobisz podpłomyki na patelni A jak całkiem zabraknie ci żarcia- nawet trawę można wpiertalać. Ma podobny skład do sałaty. A i robale są jadalne :classic_cool: Jak już doataniesz zaległą wypłatę- zrób sobie w mieszkaniu prywatny ogródek. Posiej marchewki, rzodkiewki, truskawki. Uchronisz się od takich sytuacji. Bushmenka przemówiła :classic_cool: