Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoła

Polecane posty

Gość gość

Nie zdałem dwa razy co proponujecie Tylko niech to bedą sensowne odpowiedzi

Gość gość
Jak jesteś dorosły to idź do pracy, a potem możesz sobie zarobić na korki i spróbować jeszcze raz.Jeśli jesteś niepełnoletni to poproś rodziców,żeby ci dali na korki.Możesz też zmienić klasę albo szkołę.

Gość gość
Nie długo bede miał 18 w listopadzie Ale nie wiem co mam zrobić Czy jest szansa ze w innej szkole dadzą mi warunek czy coś w tym stylu czy iść do zawodówki czy do szkoły dla dorosłych nie wiem

Gość Viiktoria
Sytuacja nie jest ciekawa. Szkoła zawodowa może będzie dobrym wyjściem. Zawsze będziesz miał jakiś zawód. Jeśli jest taka możliwość bierz coś bliskiego swoim zainteresowaniom

Gość gość
Czuje sie okropnie ze mam dwa lata w plecy i to mnie boli A nie chce chodzić z debilami w szkole Chciałabym zostać menadrzerem w firmie i w ogóle I nie wiem co mam robić Jestem zaproszeniem głęboko w d***e Jestem ciekaw czy jest taka opcja ze inna szkoła mogła by mi dać warunek jak myślicie ?

Gość Viiktoria
Domyślam się, że czujesz się źle. Dlaczego jednak nazywasz debilami ludzi z zawodówek?.

Gość gość
Nie chodzi mi o ludzi którzy chodzą do zawodówki tylko tych małolatów z którymi miałbym chodzić

Gość Viiktoria
Skąd wiesz jacy będą?.