Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W weekend robie przyjecie z okazji imienin zony full wypas

Polecane posty

Gość gość

bedzie grill na wolnym powietrzu dla 20 osob z dzieciakami i trampolina w ogrodzie, piwko juz sie chłodzi i nie zabraknie kraczku zeberek w miodzie i kaszanki podwedzanej na jałowcu, pycha. I do tego kupa znajomych i szwedzki stoł. Pokazcie mi gdzie w uk cos takiego sie robi heheheheheh. Przeciez tam nawet kaszanki nie ma. A potem spacer do lasu z zona i corka i pełen relaks aby w brzuszku sie ułożyło. Gnijcie w uk przebrzydłe osrusy

Gość gość
* wymyślonej żony, zaprosze też swoja brygadę i będzie full wypas (nie lubię UK ale uzywam angielskich słów, w końcu liznołem języka w tym UK na zmywaku).

Gość gość
No to super , ja tez wkrotce sie pakuje do Polski. Bede zarabiala tyle samo co w UK. UK to syf.

Gość gość
Prawda, wuefista po pijaku przyznal sie kiedys ze ma zone i corke mieszkaja w Gdansku ale jaja :)

Gość gość
A ja 2 tyg temu tez mialam grilla w UK, w ogrodku, sporo znajomych i to nie sami Polacy ale tez Szkoci i Hiszpanie. Byly rozmaite piwa, ale i cydry, byly szaszlyki z wolowina i papryka, kielbaski, dla bezmiesnych rozmaite warzywa, salatka z rukoli z feta pomidorkami cherry i oliwkami, rozne krakersy, precelki, hummus itp. pozdrawiam z bardzo pieknej i mega slonecznej dzis wspanialej Szkocji :D :D

Gość gość
Ale jaja. Tylko ze wuefista nie ma jaj wiec jak ta córkę zrobił? Chyba ze listonosza...

Gość gość
Buahehehehehehhe salatki z rukoli to cos pewnie dla biedoty ktorej nie stac na miesko :D i pewnie musialas hiszpanowi zrobic loda za to ze chcial przyjsc. Na przyjecie w PL zaprasza sie tylko samych swoich, zadnych brudasow z iberii czy innego ciapatego kraju. To sa wlasnie polskie tradycje z dziada pradziada szwinio. I nie nazywaj tych angielskich wybiegów dla kur ogrodkami buehehehahahhehehehe.

Gość gość
Dobra, dobra zamiast się rechotac to lepiej idź sprawdź czy córka jest twoja ;) zona chyba nie jest kompletną idiotką żeby twoje geny słać w świat

Gość gość
Chwila chwila...corka, zona i kawalerka? czy to normalne???

Gość gość
jesli juz komukolwiek robie loda to mojemu partnerowi Szkotowi, ktoru zarabia tyle ze Ci sie to w glowie nie miesci :D. ale nie napisze ile bo albo nie uwiwrzysz, albo bedziesz sie smial, psychiczny dziwaku. pozdrawiam z kina wlasnie czekamy na seans. Ty to bys musial miec lektora bo bys nie zrozumial nic co mowia w filmie :D

Gość gość
Ah ile ja bym dala za dzikiego Szkota :) kocham ich akcent. A co do tematu: grill to okazja do podniecenia? Nie wiedziałam ze w Polsce to luksus ahahahah

Gość gość
Hahahahah gosc dzis 22:18 i 22:31 pisala ta sama osoba sprawdzilem po IP :D sama sobie przytakuje obciągara buaeaeaeeeeeeeee

Gość gość
Nie pisała ta sama osoba. Kocham Szkotów, niestety mieszkam w Anglii ale to nie szkodzi :) sprawdzasz po IP :D musisz być przynajmniej pod 40tkę bo kiedyś w czasach dinozaurów i komputerów typu "krowa" tak właśnie straszylo się dzieci. Idź spać i nie wymyślaj już głupot. Nie dość ze wuefista z wymyśloną żoną to jeszcze informatyk :D ahahahah...

Gość gość
Możesz sobie wyzywać i rzucać wyzwiskami, wymyślać żony i mieć wyimaginowanego grila. To nie zmienia faktu, że my mamy spokojne normalne życie a ty rzucasz się na babskim forum przez nie wiadomo ile już lat. Dobrego weekendu mimo wszystko. :)

Gość gość
Dziecko w podstawowce wie, że IP nie można tak łatwo sprawdzić wiec jeśli chcesz komukolwiek bajki opowiadać to może sprobuj z ludźmi 60+ ? Tutaj nikt w twoj***ajeczki nie wierzy i jesteś pośmiewiskiem.

Gość ziom plus 3
FULL serwis od żony? podaj adres, przyjade z brygadą, weźmiemy ją na 4 baty!!!

Gość gość
Idź w p**du z tymi swoimi plebejskimi rozrywkami buraku!

Gość gość
A ja w weekend pochodzę po galeriach sztuki w Londynie , a ty zryj karki i popijaj piwem cebulaku

Gość gość
Bueeehhheeeehhheee supcio imprezka z wrzeszczacymi bachorami :D i ta wymyslona zonka lekarka zarabiajaca tylko 2000 :D myslisz ze komus przyglupie imponujesz? Zostales nieraz zdemaskowany wiec skoncz bo nie tylko ja wspolczuje tobie glupoty i wyksztalcenia niepelnego podstawowego :D z takimi smieciami jak ty nikt sie nie zadaje wiec przestan marzyc o imprezce dla gejuchow :D

Gość gość
Oh wow na świeżym powietrzu! A co w tej twojej kawalerce robiles dotychczas grila w domu czy co bo nie rozumiem gdzie tu powód do zachwytu?

Gość gość
Dobry jest tez zachwyt i podnieta znajomymi :D czuje sie jak w liceum :D

Gość gość
Na świeżym powietrzu bo go na weekend wypuszczają z psychiatryka. :D :D

Gość gość
Galerie sztuki w Londynie Hahahahah

Gość gość
Lepsze to niz grill z polskimi spaślakami ;)

Gość gość
I jak tam grill? Przepustka się skonczyla i jesteś z powrotem w psychiatryku czy pozwolono ci zostać dłużej?

Gość gość
W szkocji mieszkaja geje co chodza w spodnicach :D

Gość gość
Haha ale śmieszne haha szkoda tylko że jeden facet w spódnicy ma więcej chętnych niż cały naród buraczków polaczków wiec morda w kubeł ;)