Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie? Zakochanie? Czy .

Polecane posty

Gość gość

Zakochalam sie w kims, kto ma rodzinę. Z wzajemnością. To trwa 3 lata, powiedziałam sobie dość.. Unikam go, nie widujemy się, kontakt sms tylko w jakis sprawach. Robie to celowo, to zdrowy egoizm. Mam problem. Dalej nie potrafię o nim zapomnieć :( Tak mocno sie staram.. kiedy to sie wreszcie skończy? Ile mozna myslec o kimś kto nigdy nie bedzie moj? Czasami myślę ze gdybym powiedziała mu ( kiedy byl nq to czas) ze jednak się zakochalam ( zaprzeczalam- to powod powolnej śmierci tej znajomości..niedomowienia) to szybciej by minęło. A tak? Czuje sie jak w zawieszeniu Przedziwne uczucie. Tak jak bym na cos jeszcze czekala.. tak, jak by cos mialo sie jeszcze wydarzyć Wiem ze go zranilam, w tamtym okresie kiedy zaprzeczalam jakichkolwiek uczuc Wtedy też zdystanowal sie na tyle ze powstał miedzy nami niewidzialny mur . Cos sie skonczylo ale cos trwa nadal To we mnie jest. A ja naprawdę mam dosyc :/ Pomóżcie

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic w tej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Ci powie czy wrocicie do siebie, Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak najszybciej zerwij tą znajomość. Wiem, ze bedziesz z poczatku cierpiec, ale z czasem zobaczysz ze to byla dobra decyzja i czas zatrze to co bylo.

Gość gość
Tak właśnie robie. On przy ostatniej wymianie sms,(potrzebowalam cos od niego) rzucil aluzje ze dosyc brutanie odeszlam.. Mysle ze On moze cos jeszcze czuc , myslec , ale przez to ze nie odwzajemnilam jego uczuc Wiem, że sam nie podejmie tematu. I tak o to tkwilismy w czyms niezrozumiałym Ja chyba tesknie a jednocześnie chce zapomnieć. Czy teraz kiedy sie nie widzimy, szybciej zapomne??

Gość gość
Nie. Niewidzenie kogoś nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
Jak postanowisz zerwac na 100 % kontakt, czy by sie walilo i palilo nie bedziesz z nim rozmawiac to z czasem stanie sie dla Ciebie obojetny. Jesli bedziesz pisac , nawet od czasu do czasu, to bedziesz sama siebie krzywdzic