Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kushina

Wyprawka do szpitala

Polecane posty

Mam prośbę: czy któraś z mam, które niedawno rodziły mogłaby wrzucić tutaj swoją listę wyprawkową do szpitala? Chodzi mi o takie rzeczy, które faktycznie okazały się przydatne i się sprawdziły. Z góry dziękuję :)

Gość gość43217
Body 2 pary Pajacyki 4 pary Czapeczka 2 pary Pieluchy 1 paczka 30 sztuk babydream Mleko w proszku 1 opakowanie bebilon Butelka smoczek Ręcznik Piżama 2 pary 3 pary spodni 3 pary bluzek Skarpetki dla dziecka 3 pary Bielizna I to chyba wszystko :-)

Dziękuję! :) Ech, przez pomyłkę wrzuciłam ten temat na dyskusję ogólną.

Gość gość43217
Życzę ci bezproblemowego porodu zdrowie dla ciebie i dzidziusia :-)

Gość gość
Papierowe ręczniki koniecznie nie wolno podcierac sie ręcznikiem zwykłym.

Gość gość43217
I bym zapomniała kocyk dla dzidziusia papier toaletowy tak ze 4 rolki i podpaski polecam ci always night po porodzie ;-)

Gość gość43217
I kosmetyki

Gość gość
Podstawą to dobre podpaski poporodowe i podkłady. Ja w pierwszej ciąży kupiłam podpaski z rossmana wielkie jak pielucha i całkowicie się nie sprawdziły. Moja znajoma zachwalała "profesjonalne podkłady z http://www.ortezka.pl/incomed-protectiva-pregna-id-915. Moim zdaniem wole więcej zapłacić niż wydac tyle samo na te pieluchy ze sklepu które trzeba zmieniać co chwilę bo się odkształcają i wszystko bokiem wychodzi.

Gość gość
gość 2016.08.26 Papierowe ręczniki koniecznie nie wolno podcierac sie ręcznikiem zwykłym. x Podcierasz się RĘCZNIKIEM? Cywilizowani ludzie używają do tego celu papieru toaletowego.