Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek ma... drugą kochankę!

Polecane posty

Gość gość
Z jedną miałem zwykły sex a z drugą analnie. Tego mi brakowało.

Gość gość
Hej to forum uczuciowe! Z takim tekstem uciekaj na ero

Gość gość
Nie wierzysz bo jej nie widziałeś, nie rozmawiałeś i nie łączy ciebie z nią kompletnie nic,inteligencja tez jest seksowna. Jak TAKA kobieta chce ciebie to czujesz sie wyróżniony ale co ty możesz o tym wiedzieć. Mięsa szukasz wiec to bzykasz dlatego jesteś z innej bajki. Nie wierzysz bo swoją miarka mierzysz.

Gość gość
Tu autorka. Też uważam że kochanka nie musi być młodsza (sama jestem starsza od niego o parę lat). Zależy jak się czujesz - ja czuję się jeszcze młoda i tym mnie ten człowiek ujął - bo też się czuje jak młody chłopak. Ale teraz się zastanawiam czy on po prostu nie potrzebuje się wyżyć ze starszymi :( Może faktycznie to temat do działu erotycznego :(:(

Gość gość
"Ma 36 lat. Ale z żoną (podobno) już nie sypia. Ze mną też (jeszcze) nie..." x no to chyba jasne, że sypia z tamta kochanką. Bo jak się ma 3 baby to na ręcznym się nie jeździ. Twierdzi, że z tamta łączy go tylko seks? hahahaha Przez tyle lat i tylko seks? To raczej porozumienie dusz i inteligencja sprawiają, że są razem.

Gość gość
Z kochanka nie jest się razem tylko bywa. Może tylko od czasu do czasu wyglądać jak by się było razem. Żeby była łatwiejsza.

Gość gość
do 11:34 Może się i bywa. Ale bywa się o wiele chętniej, niż z żoną. I co, dalej jesteś taka wyszczekana?

Gość gość
Jestem facetem i takie są fakty. Każda kochanka musi myśleć że jest najważniejsza. Inaczej nie byłoby seksu.

Gość gość
Niestety nie czuję że jestem najważniejsza. Coś poszło nie tak :o

Gość gość
Boże przeczytalam caly wątek. Jak on mógł! Tak strasznie mi przykro :-D

Gość gość
Partner autorki to pewnie doswiadczony w seksie wiec i wartosciowy mezczyzna. Mamy 21 wiek i kazda kobieta ma prawo do bzykania sie z takim mezczyzna