Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiodłam rodziców

Polecane posty

Gość gość

No wiec tak mam 16 lat i strasznie zawiodłam rodziców i nie wiem co z tym zrobic. Zaczęło sie od tego ze moja straszą siostra wysłała zdjęcia rodzicom jak byłam na imprezach piłam i paliłam i bardzo sie na mnie złościli bo mieli mnie za naprawde grzeczna. Druga sprawa jest to ze ostatnio mama do mnie dzwoniła i spytała sie gdzie jestem ja powiedziałam ze w domu u koleżanki ale oczywiście nas tam nie było i mama tez sie o tym dowiedziała i juz totalnie straciłam zaufanie rodziców. Wyjechali do mojej siostry do Szwajcarii i zostawili mnie sama w domu to miał byc kredyt zaufania i miałam im pokazać ze naprawde mogą mi ufać i ciocia która mniszka obok miała mnie pilnować. No ale ja głupia postanowiłam zaprosić kolegę no i zaczęliśmy uprawiać seks ale niestety ja dostałam okres i poszliśmy pod prysznic i tam dalej. Okazało sie ze ciocia wszystko widziała przez okno i weszła do domu była na maksa zła pytała sie kto u mnie jest. Ja kazałam sie temu koledze w szafie schować i na szczescie go nie znalazła. Zabrala mnie ciocia do siebie i włączyła alarm w domu a ten kolega siedział w szafie. Kazałam mu skoczyć przez balkon i on faktycznie to zrobił i pojechał do domu. Moi rodzice sie o wszystkim dowiedzieli i wracają niedługo tylko nie wiem jak ja mam im spojrzeć w oczy. A teraz do ich powrotu musze spac u babci

co za historia :classic_cool: chowanie się w szafie, skoki z balkonu, picie, palenie, seks, no no :classic_cool: ciekawe masz życie, aby jednak cieszyć się nim dalej musisz odzyskać zaufanie rodziców, przywdziej habit, ucz się dużo, bądź grzeczna, a za jakiś czas jak uśpisz ich czujnośc to możesz znowu balować

Gość gość
Ale co ja mam im powiedzieć jak wrócą?