Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 19 ona 32.

Polecane posty

Gość gość

Temat: ja 19 ona 32. Witam, ponad rok temu poznałem dziewczyne na necie. Na początku pisaliśmy, kilka dni później zaczęliśmy rozmawiać na skype. Wstydziłem się włączyć kamerkę ale po około tygodniu zaczęliśmy rozmawiać z kamerką i zobaczyłem że jest bardzo ładna. Po kilku miesiącach rozmawiania na skype zakochaliśmy się w sobie. Mówiła mi że ma 23 lata. Ma bardzo specyficzny charakter, lubi śmiać się z ludzi, ma bardzo duże poczucie humoru i wscieka się o byle co ale to mi się w niej podoba. Chciałem się z nią spotkać ale ona nie chce ponieważ mówi mi ja chcę sie nią tylko zabawić, co jest nieprawdą. Niecały miesiąc temu powiadziała mi prawde że ma 32 lata i kłamała ponieważ nikt nie daje jej wieku jaki ma ( Wygląda na max 20) Jestem w niej nadal zakochany a ona stara sie zdystansować nadal twiedząc, że jestem za młody i mi się tylko to wszystko zdaje. Zrobiłbym dla niej wszystko. ( Nie ma męża ani dzieci)

Gość gość
Jeśli Ci na niej naprawdę zależy warto próbowac choć doprowadzić do spotkania :) powiedz jej ze niczego tak nie pragniesz jak poznać ją na żywo, ze porozmawiacie choć chwilke, poznacie się i jeśli po tym stwierdzi ze nie chce więcej się z Tobą widzieć to ze dasz jej spokój i uszanujesz jej wybór..w końcu co jej zależy się spotkać na kawę na chwilke? raczej nie powinna mieć z tym problemu :) powodzenia życzę ;)

Gość gość
Żadna 30 nie wyglada na 20

Gość gość
Chcę się z nią spotkać, staram się ją do tego przekonać. Kolego niżej: wygląda na mniej niż 20, bardzo o siebie dba.

Gość gość
Może i dba, ale wieku nie oszukasz. Dzieciak z ciebie, po co ci taka stara baba?