Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pisać w CV coś co kompletnie nie bylo zwiazane z praca o ktora sie staram?

Polecane posty

Gość gość

Np. w czasie studiów dorabiałam sobie opiekując się dziećmi i to bez umowy o pracę. Albo jeździłam na jakieś zawody, za które też jakoś tam zarabiałam. Pisać to w CV jeśli ubiegam się o stanowisko księgowej?

Gość gość
Zasada cv jest taka, że tego się nie pisze, np. Ja napisałam ze wychodzę z psem.. ubiegajac sie o prace w przedszkolu....pomysl....ale jak nie masz nic innego to zaryzykUJ, z tym ze z takim doświadczeniem na prace szanse nikłe w tym zawodzie.Pracodawca chce wiedzieć co przemawia za tym, że sprawdzisz się u niego na tym stanowisku. Nijak się ma opieka nad dziećmi. Pamiętaj, żeby na końcu w hobby dopisac-pieczenie ciast. To daje pracodawcy nadzieje na poczęstunku za free i milo się kojarzy

Gość gość
Nie mam doswiadczenia w ksiegowosci, ale od czegoś trzeba zaczac zeby je zdobyc :P jeszcze mysle o stazu moze w biurze rachunkowym... Ale chyba masz racje, tamto doswiadczenie chyba nikogo nie bedzie interesowalo mimo, ze coś robiłam i pracowałam i sie uczylam

Gość gość
Zreszta to jest troche chore, ze od kazdego wymagaja doswiadczenia... A jak niby zdobyć w takim razie to doswiadczenie? Przecież nikt się z nim nie rodzi... Dziwny ten kraj