Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE AUTO KUPIĆ pierwsze auto do 10tys złotych ?

Polecane posty

Gość gość

Hatchback lub coupe silnik raczej benzyna: 1.0 ~ 1.2 ~ maksymalnie 1.4 bo zależy mi na tym aby mało palił więc np benzyna 1.8 czy 2.0 odpada a poza tym ja nie mam żadnych zniżek na OC i nie mam kogo wziąć na współwłaściciela, więc wiadomo że za 1.0 czy 1,2 będę płacić najmniej a za 2,0 to pewnie z 1600zł jak nie więcej jakie auto polecicie dla 26letniego faceta w tych parametrach? myślałem o Golfie IV

Gość gość
golf to g****o nie warte swojej ceny za cene golfa będziesz mial auto 2 razy lepiej wyposażone

Jedyny słuszny silnik w golfie tej generacji to 1.8T. Każdy inny albo klekocze, albo nie jedzie. Nie polecam. Uzbieraj jeszcze z 2-3 tysiące i kup se forda KA. :D

Gość gość
co wy mu za góówna polecacie ? ford ka , golf .. JA p*****le .. Z golfem to sam wyskoczył haha Mam lepsze propozycje : Ford Focus , citroen c4 , Honda civic

Gość gość
co wy mu za góówna polecacie ? ford ka , golf .. JA p************* Z golfem to sam wyskoczył haha Mam lepsze propozycje : Ford Focus , citroen c4 , Honda civic

Gość gość
Daewoo tico! :classic_cool:

Gość gość
Cos zabytkowego na zoltych blachach kup se.

Gość gość
tylko HONDA aby się nie psuło www.hondamarket.pl ul. Zakładowa 36a 50-231 Wrocław

Gość gość
Zobacz tutaj, może znajdziesz coś: www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Pierwsze-auto-w-zyciu-jakie-kupic,18818,1

Gość gość
Proponuję ci zajrzeć tutaj, zanim podejmiesz decyzję: www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Pierwsze-auto-w-zyciu-jakie-kupic,18818,1