Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem warszawianką z krwi i kości od pokoleń musze się przeprowadzić do wrocław

Polecane posty

Gość gość

-ia mam 16 lat nie mam nic do gadania bo ojciec znalazł tam prace przecież nie chce mieszkać na prowincji zdala od warszawy dla warszawy zapyziały Wrocław to straszna pipidówa bo kilka warszawskich galerii handlowych jak wola park czy galeria Mokotów czy sadyba BEST MALL SĄ WIĘKSZE NIŻ NAJWIĘKSZA WROCŁAWSKA GALERIA HANDLOWA CZYLI MAGNOLIA PARK...

Gość gość
To znowu ja jak można mieszkać na pipidówie w której nie ma metra i mnóstwa wieżowców jak koło pałacu kultury we Wrocławiu tylko jeden wieżowiec jest czyli sky Tower a warszawa koło pałacu kultury ma ich mnóstwo...

Gość SłabeProwo_jesteśPrzepracowana
Za 2 lata będziesz pełnoletnia i wrócisz do kochanej warszawy :) Kocham Wrocław Ty nie musisz :)

Gość gość
Ja dziś się dowiedziałam ja autorka tego topiku o istnieniu magnolia park ps wy na tej pipidówie nie macie porządnego stadionu takiego jak narodowy wasze lotnisko w Starachowicach jest duuuużo mniejsze niż na Okęciu ps nie macie tylu nocnych klubów i hoteli co warszawa Wrocław jest z dala od stolicy czyli warszawy czyli jest na prowincji :-o

Gość gość
Man on the Moon przecież napisałam magnolia park w komentarzu z 10:04

Gość gość
to ja autorka czy na tej pipidówie macie internet lte i 4g lte bo słyszałam że nie każde miasto jeszcze ma:-o

10:10 - Chuj po okęciu, chuj po klubach, kiedy warszawka to w 90% wybudowane po 45 roku blokowiska. A nie, przepraszam. Parę szklarni wam tam postawili ostatnimi laty. Ale, jak tam ostatnio byłem, już dawno bo około 20 lat temu, to ich nie było. Tymczasem Wrocław ma swojego ducha specyficznego. A klubów, w okolicach centrum jest od z***bania, ale kluby to akurat nie moje kółko zainteresowań...

Gość gość
to nie jest provo

Gość gość
No tak niedersclesier ale warszawa to duże miasto a Wrocław małe miasteczko :-o

Gość gość
10:21 to znowu ja wiem że Wrocław to duże miasto 4 czy 5 największe w Polsce ale w porównaniu do warszawy to małe miasteczko :-o

Rozmiar to nie wszystko. Poza tym 20 km wzdłuż, 10 w poprzek, prawie 700 tys mieszkańców to małe miasteczko? Poza tym Wrocław ma korzenie celtyckie i powstał w II wieku naszej ery...

Gość gość
To znowu ja z 10:24 Wrocław to straszna prowincja i zadoopie warszawa ma metro największy stadion i lotnisko w Polsce najwyższy budynek w Polsce mamy muzea mnóstwo wieżowców i biurowców w centrum warszawy takie jakie są w Londynie czyli warszawa to jedyne europejskie miasto w Polsce Wrocław nigdy nie będzie z nią konkurował nie chce na tej pipidówie mieszkać to wstyd :-o

Gość gość
Warszawa to najwieksze zbiorowisko spierdolenstwa i patologii w Polsce co widac po autorce. Mieszkaja tam zaklamane zydowskue kurwy ktore szczyca sie praca w korporacji za grosze, a ich majestatem jest chuj warta karta do bankomatu. Dobrze ze wiekszasc tego smiecia spierdala do UK, moze kiedys bedzie jeszcze w Watszawie spokoj jak kiedys. PS. To ile meczetow juz macie w stolycy??? 🖐️

Gość gość
autorko, a co ze szkołą, z rówieśnikami? jak to rozwiążecie?

Gość gość
10:07 pomyłka