Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka normalnych męzczyzn

Zauważyłyscie ze ci męzczyzni którzy mają sie za wartosciowych facetów

Polecane posty

często są gamoniami albo maminsynkami albo goścmi bez jaj czy pierdusnikami ,którzy mogą godzinami ględzić jak stare przekupy?Nie jestem fanką tzw bad boyów w sensie ruchaczy czy damskich bokserów albo bezmyślnych agresorów ale takie mam właśnie spostrzezenia,taki przyzwoity wartościowy kojarzy mi się ze zwykłym mięczakiem ,który w niebezpieczeństwie zostawiłby kobiete na pastwe losu i spieprzał az by się kurzyło albo z maminsynkiem nie potrafiącym samodzielnie podejmować decyzji.

Gość gość
a bad-boy, damski bokser i agresor sam stwarza to niebezpieczenstwo i zagrozenie. nie dosc, ze cie nie ochroni, to jeszcze psychicznie i fizycznie zgnebi. fajna wizja?

Gość gość
Co innego gdy facet uważa się za wartościowego a co innego gdy kobieta tak o nim sądzi. Opisz cechy wartosciowego faceta wedlug ciebie?

ale zdarzają się tez tacy którzy są silni odważni i męscy,i któzy szanują swoje kobiety,osobiscie znam paru takich

Gość gość
Ja zauwazylam, ze o sobie mowia "normalny", "porzadny", "wartosciowy" faceci brzydcy, bo tylko takie maja argumenty na zainteresowanie soba pan, a czesto maja sie ich slowa nijak do rzeczywistosci. Rowniez maja sie za "wartosciowych" ci co nie zaliczaja lasek, nie sa przebojowi, bo sa gamoniami, cio.tami itp To, ze nie zdradza (bo jest paskudny bez zainteresowania plcia przeciwna) nie oznacza ze wartosiowy, bo czesto maja beznadziejne osobowosci, zyciowo sa nieogarnieci

Gość gość
nie siedz tyle na kafe bo całkowicie zwariujesz. Istnieje jeszcze real.

Gość gość
Maminsynka obroni mamuśka samice w obronie potomstwa potrafia byc bardzo agresywne poprostu trzymaj sie go a nie zginiesz

Gość gość
piszesz chyba sam(a) o sobie, 13:36.

Gość gość
jestem taki męski, mam taką brutalną twarz. Oj nie zaznasz ty dzis spokoju od swojego pana. Klękaj do miecza niewiasto.

Gość gość
Prawdziwy facet. pije vodke zarabia kasę umie postawić mnie do pionu jednym zdaniem idzie na wojnę.

gość 13:35 i właśnie o to mi chodzi mniej więcej,,a najlepsze ze tacy kolesie swoje niepowodzenia z kobietami tłumaczą tym, ze kobiety wolą bad boyów..dla mnie wartościowy oznacza uczicwy wierny,lojalny,odpowiedzialny,opiekunczy,samodzielny ale i męski,w sensie silny,odważny,potrafiący mnie chronić..przy czym odwaga to nie kozaczenie i pajacowanie w rodzaju :właśnie ide z siłowni, patrzecie jaki ze mnie gość,kto mi podskoczy itp ?

niekoniecznie pijący wódkę,,prawdziwy męzczyzna potrafi życ bez uciekania w chlanie czy inne nałogi,,,co do pójścia na wojne ,zarabiania kasy to jak najbardziej,,,mam nature dominującą wiec nie lubie kiedyś facet mną próbuje rządzić,ale siła psych ,zdecydowanie jak najbardziej tak

Gość gość
weźcie się za robotę, frajera dziś ciężko znaleźć żeby go doić.

Gość gość
Mój jest ostry dla ludzi dookoła ale dla mnie jak aniołek. Umie postawić na swoje kiedy jest potrzeba. Ale słucha mnie i liczy się z moim zdaniem, często moje dobro stawia na pierwszym miejscu. Właściwie częściej niż swoje. Mój ideał

Gość gość
znowu piszesz sam(a) o sobie, 13:48. kafe jest swietne. kazdy widzi tu odbicie samego siebie.

Gość gość
Święta racja autorko.

Gość gość
Dokładnie...bardzo rzadko znalezc gościa który byłby wartosciowy ale i silny odważny samodzielny zaradny...zazwyczaj są skrajnosci albo silny odważny agresor *****cz alkocholik albo wartosciowy ciamajda albo maminsynek

Gość gość
Wartościowy Facet się nie uważa i nie szuka. Same do niego lgniecie ;D